ta teden bom zamenjov pri svoji alfi (156 1.9 jtd, 103 kw) sklopko, pa upam da je vztrajnik še dobr, pa me zanima kje dobiti za dobro robo po dobri ceni, sicer sm malo že brau po forumu, sam k sm šou do avtotrgovin so cene zelo različne
u motomatu (sachs) je cena 350 eurov - popust, vztrajnik 750 eurov - popust
u eurotonu (luk) je cena290 eurov- popust na gotovino, vztrajnik 530 eurov- popust na gotovino)
Zdj sm mal gledu račun pa vidm da mam tovarniško obnovljeno sklopko (71793048), sicer mi noben ni omenu da je obnovljena, tko da upam da nebo nobenih problemov znjo, oz vsaj zaenkrat jih ni.
Kilometri okoli 183-186.000, s tem da po vsej verjetnosti nimam realnih km.
kje pa bi lahko dobil ojacano sklopko?? za alfo 156 2.4 jtd l. 2004?? kaksna internetna stran?? tribesman mi je dal en link samo tam ne najdem za moj model...
Hvala
klevin napisal/-a:kje pa bi lahko dobil ojacano sklopko?? za alfo 156 2.4 jtd l. 2004?? kaksna internetna stran?? tribesman mi je dal en link samo tam ne najdem za moj model...
Hvala
Tole je pa še mail od njih, ko sem jih spraševal za sklopko za mojo QV...
Hi
The CGN is a standard clutch kit CGSK is our sports kit that will take 25% above standard bhp then there is our CGSKPP which is a cerametalic paddle clutch kit
We use the Valeo clutch as a base that is the same one as Alfa use
To ship there it costs £45.00 plus £8.0 insurance
Skratka, poštnina je precej draga, če samo en naroča, drugače so bile pa cene precej ugodne.