Moj YT kanal

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
milaneze
Alfa Junior
Alfa Junior

Želim objavit svoj YouTube kanal, kjer je rdeča nit strast do dinamike motoriziranega gibanja. Vsebuje posnetke mojih vozil, zaenkrat samo Honde CBR600F in Alfetine iz profila.

Vem, da prav vsakdo tukaj razume, kako je lepo, kadar gre hitreje. Spoštujem vsako kritiko, saj je le-ta iz določene perspektive vedno in absolutno na mestu.

Naj poudarim, da si dam duška, tako kot mnogokateri tukaj, zgolj na odprtih cestah in v času, ko sem solo v avtu/na motorju, vselej pa potujem na svojem voznem pasu, vozim na vid itd.

Moja metoda snemanja je dvostranski lepilni trak na stičišču armaturke z MiniDV kamero, preko vsega pa gre Gorilla tape (najjači Duck Tape - v Merkurju je na voljo za relativno male pare). Enako velja pri montaži na tank motorja, kjer v zavetrju preživi vse :lol:

Pozabil še link: http://www.youtube.com/user/milaneze81
Zadnjič spremenil milaneze, dne To Jun 22, 2010 6:56 am, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ok ne razumem glih pointa, ampak nič ne de. Glede tele ceste od otav proti selščku pa čim manj trobi okoli...namreč zdaj se dela še cesta od rakitne naprej katera bo zelo lepa in do selščka bo potem izjemno lepa trasa cca 20km ovinkov za katere bi bilo boljše če ve čim manj ljudi. Ker nasprotno bojo potem kaj hitro gor tudi modri in vsega lepega bo konec..moj dobronamerni nasvet :doubt: (res je, rad bi obdržal to cesto čim manj prevozno da bo imel jaz prostor :P :lol: )
Uporabniški avatar
milaneze
Alfa Junior
Alfa Junior

Ja, ko bo sfiniširana bo prav fajn varianta, sem se peljal tudi po delu trase, kjer je še makadam.

Drugače takšne ceste niso neka skrivnost, glede gneče pa - rutinerji bodo še naprej redno peljali po enih in istih cestah, problem pa lahko nastane, če ljudje letijo čez naselja in s tem motijo domačine.
Odgovori
  • Informacija