Fiat Marea weekend 1.9 JTD

Fiat, Lancia, Ferrari, Maserati,...
Odgovori
darko36
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdrav!

Kupujem avto Fiat Marea weekend 1.9 JTD pa me zanimajo lastnosti tehnični podatki. Ali imajo ti avti potovalni računalnik,poraba,itd...
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

darko36 napisal/-a:Pozdrav!

Kupujem avto Fiat Marea weekend 1.9 JTD pa me zanimajo lastnosti tehnični podatki. Ali imajo ti avti potovalni računalnik,poraba,itd...
Imel sem Fiat Bravo, 1.6 SX metalic svetlo plave barve.Še danes mi je nekoliko žal po avtomobilu, ker sem ga prodal :( :( :( Bil oziroma bila jer odlična.

Z avtom sem bil zelo zadovoljen, poraba za 1.6, 103KMje v povprečju 7 litrov, je pa res da sem kupil novo in ne rabljeno.Ker je Marea zelo podobna, verjetno poleg Brave tudi slednja nima potovalnega računalnika.

Je pa res da sem imel 1 problem in sicer z elektroniko in kablom.Pri 60.000 kilometrih sem imel sledeč problem.Ko sem stopil na gas mi je vleklo do 3000 obratov, potem pa ko bi potegnil ročno.Avto ni več pospeševal.Tole se mi je zgodilo nekajkrat vendar nisem našel napake, nato pa sem zaradi nakupa lubice avto prodal.

Loka, Fiat Bravo ste mi odkupili na keš v Talonu ker me je že 2 meseca na lagerju čakala 147ka :wink: :wink: Če ne bi v določenem roku avto prevzel bi sicer Alfica imela že drugega lasnika, saj je bila na začetku čakalna doba 7 mesecev.
Lp G.A.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Giorgio, človek kupuje Mareo diesel! :mrgreen: Vozil sem jo in me je presenetila odzivnost motorja. Zelo lepo vleče in zvezno. Navora mu ne zmanjka kar tako in poraba je smešno nizka. Po moje nimaš kej falit.
Slika
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

mi smo mel mareo 1.8 elx zato ti o motorju kej dost ne morm povedat, kar se pa samega avta tice je pa cist hud! udoben, velik prostora, pa se crklno ni nic posebnega kokr se jz spomnim! pomoje ne mors falit!!
Lancia
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Marea je kul avto ker je poceni za kupit in vzdrževat, je prostoren pa tudi trpežen avto, lahko je delovni konj. Ni pa za pričakovati nekega luxusa, kar je jasno. Z motorjem 1,9 JTD je to gotovo najboljša izbirak ker JTD je zakon ta prostornina pa Marei tudi dobro paše.
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Odgovori
  • Informacija