Eh...zakaj si pa vzel bolj švoh varianto? Nič ne dej...pač že bo.
Rabiš 2 ključa (enga 10, za drugega sem pozabil da odviješ šraufe na klemah), nasadni ključ ali po domače račno s podaljškom (da odviješ prečni tekstilni nosilec na akumulatorju) in križni šraufenciger (da odviješ škatlico z el. napeljavo).
Naj bi bilo nekako takole
- poiščeš kodo za radio (če jo ima)
- drug akumulator, ki se vsaj v mojem primeru kupuje z metrom (največji, ki še pače v predviden prostor)
- odklopiš - in potem še +
- odstraniš akumulator, lahko tudi malce očistiš prostor, ter namestiš novega
- z mastjo lahko še malce namažeš kontakte
- priklopiš +
- počakaš, da mineta vsaj 2 uri od odklopa akumulatorja in priklopiš še -
- potem spet malce počakaš in daš kontakt in spet počakaš, ter šele potem vžgeš
Tisti 2 uri sta zaradi računalnikov, ki se kdaj narobe resetirajo, če akumulator nekaj časa ni priklopljen.
Če ti pa ni do pisanja kod in čakanja, pa lahko s kabli za posojanje elektrike na obstoječe kleme priklopiš nov akumulator, odstraniš starega in namestiš novega, je pa tu problem, ker kaj hitro nastane kratek stik ali pa malce prekinjanja napajanja.
Pa naj me kdo popravi, če sem kaj zafrknil.
PS
Mogoče iskanje po forumu najde še kaj drugega uporabnega
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
pri prižganem motorju če menjaš akumulator, se lohka kr hitr zgodi da skurš alternator, da si pa zato laufov kamjon, da ti nebi zapisov kod, je to bl mem, tud če maš že tok novejši kamjon, se da tud kode zbrisat not u displeyu
Lastim si Alfo 156 sportwagon 1.9 Jtdm,včeraj sem menjal akumulator(z novim),nakar vse nazaj priklopim,dam kontakt avto prizgem in od takrat mi sveti na armaturki opozorilna lučka (ABS,ročna)...
Je možno,da mi je skurilo varovalko 60Ah ki se nahaja na klemu +,ki se nasadi na akumulator? in pa kje dobit to varovalko? mogoče kdo ve za ceno?