Včeraj ko sem se pripeljal na srečanje sem opazil da je sprednje levo kolo mastno in pa kolotek cel pošprican, z neko čudno črno mastno snovjo. Znakov poškodb ni nikjer ali drugačnega delovanja avta.
Ko sem pa prišel domov sem dal dol kolo in pogledal vse ( manšeto itd) in je vse tak ko mora bit, nič pretrgano počeno itd.
Nevem, sploh ne vem od kod bi to prišlo ker je blo okoli manštete vse suho okoli bremz vse suho, drugje pa razpacana taka črna mastna snov kot bi jo z oljem mešal...
Res mi ni jasno od kod ? Felga je bla noter čist črnam pa kolotek pošprican.
Manštena nikjer raztrgana nikjer sledi obrabe, volanska letev in okoli nje kot mora bit, res nevem, je možno da je spodaj amortizer spustil ? Imam monroe reflex.
Zdaj sem vse pobrisal kar je bilo in bomo vidli če bo spet kaj.
Če imaš feltno mastno na notranji strani še enkrat poglej manšeto. Pritistni in spusti pa če boš slišal zrak je prazna ... lahko ti spusti tudi na objemki pa sploh ne boš videl.
V manšeti je neka čudna mast sivkasto črne barve. Kot da bi staro motorno olje z mastjo pomešal. Ni trdno kot mast in ni tekoče kot olje. Vsaj jaz sem imel to povsod razmazano prejšnji teden ko mi je šla manšeta. Cena nove z montažo 40 €