Avtoodpad Feštajn

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
Marco O'Polo
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljeni.

Pred časom mi je nekdo porisal avto po vratih in odlomil pokrov za gorivo.

Sam sem tudi pred kakim mesecom videl preko oglasa na avto.net, da ima na avtoodpadu enako barvo avta kot jaz (svetlo metalik zelenaga).
Zanima me pokrov za gorivo, torej tisti zunanji, kateri se odpere od znotraj, kateri je enake barve in če je nekdo blizu tega avtoodpada, da bi preveril.

To prosim zato, ker sem sam iz Prlekije in mi je malo daleč, po internetu pa sem zasledil tako dobre kot slabe besede glede tega avtoodpada.

Skratka, da ne bi šel sam po ta pokrov tako daleč za bv.

Hvala.
Jersy
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor

feštajn je za mene en vlki napizdovalec. In ne to nisem slišal od nekoga tretjega, ampak to povem iz prve roke.

pokličeš pa pravi da ma, prideš tja 200km pa potem reče da nima,ipd.

moje mnenje pač
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Ja feštanj je en čisto običajen prodajalec avto delov. Ni poceni, pa tudi ko ga kličeš ponavad reče da ma, ker itak skor ni stvari ki je človek ne bi mel. :lol: Pr njemu najdeš vse od aston martina do stoenke,...
Luka 84
Alfa Member
Alfa Member

Jersy napisal/-a:feštajn je za mene en vlki napizdovalec. In ne to nisem slišal od nekoga tretjega, ampak to povem iz prve roke.

pokličeš pa pravi da ma, prideš tja 200km pa potem reče da nima,ipd.

moje mnenje pač
In nisi edini. Možganski invalid. Pa če ga kličeš iz večih številk bo za isto stvar vsakič drugačna cena.
housexy
Alfist
Alfist
Kraj: ljubljana

ja, men reku za hladilnik klime za laguno najprej 60 evrov, ko prišel tja je bil pa 90, pa še to čist bogi. u glavnem je velik nategun, pa naj kdorkoli reče kar hoče. nov me je prišel 120 evrov s popustom, pa čeprav kopija ( je pa vsaj novo pa mir za neki časa) :)
Pri sodobnih Julijah ima največ uspeha Alfa Romeo ;)
ziga22
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 2006 Alfa 159

Sem iz Izlak, avtoodpad lahko vidim skozi okno... On vsako stvar vedno "ima", cena je skoraj takšna, kot za novo v trgovini, za račun pa še nikoli ni slišal. Važno, da ima Ferrarija...
Res mi ni jasno, kako da ga inšpekcija pusti pri miru, pa da ga nihče ne pretepe. V eni uri je imel stalno klice po telefonu, ČISTO VSAKEMU je rekel, da ima, brez da bi sploh pogledal kamor koli. Zunaj na cesti je bil na telefonu. Cel kup ljudi je vmes bentil, da je po telefonu klical in je rekel, da ima, potem pa nima. Grem iskati za kolega neki ventilator za Seata in model reče "80€", mu jih dam in jih da v žep, se obrne in gre k naslednji stranki. Po mojem sploh nima printerja za račune :D
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

a pa vi dobite racune na vseh odpadih??? fantje ne ga srat. se nikoli nisem slisal da bi kakrsenkoli odpad dal racun za dele ki ti jih proda. bodisi v sloveniji, italiji, avstriji , kjerkoli... NA odpadu racuna ne bos dobil saj nisi v trgovini ampak na odpadu! Slisal sem mesana mnenja o njemu... sam sem imel 2x dobro izkusnjo in 1x slabo (rekel da ima pa ni imel) . takrat sem ga poslal tudi u 3 pisane marjetice.
housexy
Alfist
Alfist
Kraj: ljubljana

v udinah pri baticheliju sem vedno dobil račun, pa tudi kje drugje. glede na to da je registrirana firma kot avtoodpad je račun dolžan dat, ne glede na vse ker drugače je to utaja davka in prikaza prometa. samo pri nas je tako da smo vsi veseli da dobimo čim ceneje, ko pa pride do reklamacij se pa pregovarjamo ali pa obrišemo pod nosem.
Pri sodobnih Julijah ima največ uspeha Alfa Romeo ;)
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Tisto kar se računa tiče, ga mora dat.
Se spomnim kot mulo, ko sem v okolici Celovca po odpadu nabiral varovalke, ko je oče nekaj šraufal. Še orodje si si lahko sposodil.
Na koncu se je vse prineslo pred pisarno, so naredili račun (na listu) in se je plačalo. Leto okrog 1985.

Tole pri nas je pa pač vse lepo po domače ... :roll:
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
mafko
Alfa Freak
Alfa Freak

Če se nemotim ima Kastelec v Grosuplju eno zeleno 156ko, samo nisem bil glih pozoren na barvo se mi pa zdi da je blo nekaj svetlo zelenega. Nevem pa če ima tist pokrov. Lahko grem preverit, ker grem ravno nekaj v Grosuplje.
Uporabniški avatar
mafko
Alfa Freak
Alfa Freak

Aja, dans je praznik, noben ne dela, skor bi se pelal do tja, in odšel z dolgim nosom haha:)

Evo njihov telefon, pa jih vpraši, ko bodo delal:)
Telefon: 01 / 7865 420
GSM: 041 / 531 532
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Jung v novi gorici da račun 100%,...
Uporabniški avatar
Killergame17
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V QV Q2 1990 in Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTDm 2005
Kraj: Brežice
Kontakt:

Avtoodpad Volovec, mal naprej od mene tut vedno daje račun za vse :)
Alfa 164 3.0 V6 12V QV Q2
Alfa 156 SW 1.9 JTDm 16V 2005

Spletna trgovina z avtodeli Alfa R
http://www.alfa-parts.net
http://www.facebook.com/shop.alfar
http://www.facebook.com/Italianengineworkshop
ziga22
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 2006 Alfa 159

Jap, račun mora biti! Ne rečem, če kakšnemu ne da računa. Ampak, da pa v eni uri od 20 strank niti ena ne dobi računa je pa katastrofa. In to se dogaja masovno. In ravno ti podjetniki se pritožujejo in bi radi ukinili "sosedsko pomoč", sami pa računa še videli niso.

Ko smo že pri avtoodpadih, je že kje videl kdo kakšno 159? En delček plastike od klime mi manjka 8)
ZORE89
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT 1.9jtd16v
Kraj: Zasavje

Glede tega odpada u zagorju oziroma na izlakah vam rečem čim dalj od njega , sem že rabil par stvari za alfo kličem ma vse pridem tja zastonj in nima nič, čez kakšne pol meseca kliče olega za mašino za Saxoja VTS pravi da ima , vzamemo prikolico in se zapeljemo tja , čakamo pol ure da sploh pridemo na vrsto vmes pride še en po sedeže iz vrhnike ki je prej klical je bila cela p****.... ker je rekel da jih ma tip je pršu po njih in jih ni bilo in potem prav tako nobene mašine za kolegovega saxoja VTS, tako da jez ga lahk sam u pi... brcnem in vam povem čimdalj od njega.
Odgovori
  • Informacija