ihostnik napisal/-a:Ima kdo kakšno idejo za pritrditev tablic. Kako jo prilepijo tisti, ki ne uporabljajo okvirjev? To drži? Kaj izkušenj? Hvala.[/b]
Imam jaz nalepljene sredaj in zadaj, vendar je baje protizakonito!
Skratka jaz sem ob straneh tablic po dolžini nalepil 2 stranski lepilni trak, po sredini pa namazal še s kitom.Tako tablica zelo stabilno in brez vibriranja stoji na avtu oz. je prilepljena na odbijaču.
Na 164 sm jih meu na magnetu, da so se lohk hitr snemale. Res pa da morš vzet kak fajn lim, da magnet ne pade s tablice. Za spredi,ke je plastičn odbijač, sm meu v planu nalimat magnet na notranji strani odbijača, da bi jo lohk pol gor popal, vendar sm opazil, da je avto spredaj brez tablice lepši, zato sm se vozil 8 mesecev brez.
Dvostranski lepilni trak dobiš za jurja drži ko satan, samo je potem problem dol dobit... Sedaj ni nekak problem, če pa se ti policaj pikne v to pa pač začne zajebavat za okvirčke... Tablica bi naj bila v okvirčku pa ne sme se lukenj vrtat v tablico... Za tisti trak bom pa točno vprašal kako se mu reče sicer pa se dobi v vsaki trgovini z Barve&Laki...