Zadnje čase se zjutraj ob zagonu motorja sliši nekako cviljenje iz servo črpalke, včasih pa cvili tudi jermen. Ti zvoki so še bolj intenzivni, če obračam volan skrajno levo - skrajno desno. Po kakih 100 metrih vožnje pa to cviljenje popolnoma preneha in je vse ok. Tudi pri zagonu avta po krajšem postanku je vse ok. Verjetno bo nekaj narobe na servo črpalki in/ali jermenu. Gre se za alfo 155, 1.8 TS, letnik 1993.
Sedaj pa vas strokovnjake prosim za odgovore na naslednja vprašanja:
- ali je treba takoj na servis in zadevo urediti, ali pa se lahko vozim, dokler servo črpalka popolnoma ne odpove,
- ali se da staro črpalko popraviti, ali je treba vgraditi novo,
- koliko stane nova črpalka (približno).
Če nekaj čudno cvili, potem zna bit slab jermen - pametno ja je ponovno napeti, ali pa kr zamenjat (po moje je tm ene 3k sit)
To ti svetujem, ker se je na Themi ki sem jo imel, še preden sem jo kupil, zgodilo sledeče: odtrgalo/dol je padu je jermen za vodu in ga je pojedla jermenica zovatega jermena - naprej mi ni treba razlagat...
Če poleg cviljenja slišiš še nek čudn zvok ala brenčanje, pomeni, da črpalka ni ravno najboljša, vendar se to ponavadi ne menja dokler dela - a ne? Mimogrede, kdaj si nazadnje zamenjal oljein filter (če ga ma) v servo sistemu?
Bom nal zabluzil.
Moja mat je letos kupla nov avto. (znamko povem potem)
In se ji dogaja ravno to. Cviljenje ob mrzlem zagonu, pol pa po kakem kilometru al dveh neha in je vse ok.
Avto: Daewoo Lacetti (a ma en "T"al dva... ne vem)
Bistvo je, da je Daewoo
Olje je zaradi mraza bl gosto in pumpa malo težje požene olje okol
Je men isto delal, pa nisem menjal pa po letu in pol je še zmeri delal
Filter je vgrajen v posodi kjer je tekočina za servo, zamenjaj jermen od servota, po možnosti še olje, pa bo bolje