Jaz sem probal ogledala oblečt z črnim carbonom na trenutnem vozu.Nevem o kakih prepogibih vi govorite po robovih

zato pa morš z fenom gret da se lepo poda po robovih.Če gledamo je ogledalo celo okroglo in sem brez problema oblekel z folijo okroglino

to sem nardil za probo,ker bom si cel avto prelepil v črni mat carbon pa sem probu kak bo šlo.
Drgač pa fajn podlago razmastit pa drži kot pribito.
Jaz za mojga vem da bom spotoma kak bom delal,celga očistil z razredčilom.Nisem še zasledil kerga da bi mu odstoplo.Bo odstoplo če površina ni zadosti razmaščena.
Glede praskic je pa tko.Fletno prebarvaš pa ti kamen frcne not in ti glih tko dol odbije barvo pa se bo srebrno videlo a ne?Ko pač že maš fajn zdelane felge,enostavno ftrgaš folijo dol pa ponovno prelepiš.Ceje kot pa ponovno peskat felge pa opet štrihat na novo
Drgač pa ni take bojazni da bi se tko hitro nardila praska,ker so te folije dokaj obstojne.Odvisno je tud kakšno kupiš.
http://mcenter.si/Folije
baje da so najboljši.Tle pr njih kupim uno k je 5M dolga pa si zalepim cel avto razen strehe,ker bo rdeča,tisto pa en kvadratni meter extra naročim pa je.Dobr da mam tak mali avtek k si za 99€ prelepim kompleten avto.
l.p.