Ne morem si kaj,da nebi napisal nekaj na to temo.V zadnjem času sem prodal dva avtomobila in sem zgrožen nad nivojem komunikacije in obnašanjem večine kupcev.Začne se že s klicem na telefon.90 % jih kar tika.Ja za božjo voljo...Kdor prodaja avto je gotovo polnoletna oseba.Če človeka osebno ne poznamo in je polnoleten,potem so mene učili,da ga vikamo.Ob klicu strogo vikam klicatelje,oni pa še naprej na TI...Pomanjkanje osnovnega bontona.
Nadaljuje se ob morebitnem ogledu vozila.Spet na TI,kot da sva ovce skupaj pasla.Res ,da zgledam nekaj manj kot 50,pa vseeno..
Potem preizkusna vožnja.Ljudje ne uporabljajo smerokazov,ne držijo se omejitev hitrosti,nekdo se je med 10 minutnim preizkusom celo trikrat javil na mobitel in medtem prestavljal z levo roko,z desno pa drzal mobi na ušesu.Haloooo...voziš (še) moj avto,torej tujo lastnino,torej pokaži malo spoštovanja.Rekel sem mu naj ustavi in sem ga sam odpeljal nazaj in ga odslovil.
Verjamem,da ste večina,ki to berete drugačni,ampak opažam,da se je nivo osnovne kulture v Sloveniji v zadnjih letih drastično znižal.
Pa tako malo je treba.....Žalostno.