Pred dvema urama se vsedem v avto mislim spustit ročno za je ročaj čist ohlapen pač takoj vedel kaj je drkal in ni hotla spustit sem se potem kar peljal in je po ene 200m čist spustila.In zdaj mi povejte kje to zmrzne zajla ali kje ker če pa pustim avto 15minut na mestu pa pa takoj spusti.
mogoče kondenz, mogoče je že mal rjava, provaj kaj pošpricat, sam bi jo raje z mastjo namazal seveda prej podrl če se da, drugače pa kr novo nabaviš pa je mir za naslednjih xyz let
Alfa Romeo .. time to stop looking and start touching
Zanimivo mi je to da clovek neki misli razdirat in sestavlat nazaj v upanju da bo mazanje pa spricanje pomagalo. Stem da recimo mogoce nima doma WDja al pa masti in gre kupt v prvo stecuno in ga nategnejo za 10e in pol vs umazan in presvican ugotovi da so zajle sevedno u qrcu. in more ponovit vajo in dat slabih 30e za nove.... mozgane uporabi za predvidevanje napake da bi jih pa uporabil za pravilno saniranje pa ne ampak useeno vsa cast za zagnanost
Iz mojih izkušenj vem, da je natočit olja v zajle, da na drugi strani ven priteče, rešitev za vsaj 5 let. Tak Dolgo sem Cougarja imel in mi ni zmrznila nobena niti 1×. Tud na prejšnjih Alfah sem tak nardil in mi v življenju ni niti ena zmrznila.