dons mi je na obvoznci crknla alfa, tko furu sm 140 kr na enkrat je zacel zgublat moc. pol sm ga prbu uztgat brez gasa ni hotu ce sm dal gas je uzgov pa tko ce sm nabil obrate na 40k je zacel krneki ruzit. prvo sm mislu da je sla cinspura k se mi je zdel kod da gre po 3 celindirh sam pol mi je pri bajcu reku mehankar da je su en bat no sej jutr me poklice kasno je stanje k bo rastavu masino.
ce bom mogu menjat masino bi not najraj vrgu 1.7 16V a se jo sploh da spravt not ker zdej sm mel 1.3?
al pa ce ma kdo ksno ql ohranjeno masino.
ti ne vem no, močno ne verjamem da je šla mašina.
Men so že 4x rekli da je šla mašina in da pride druga mašina 20-30k sit. Sam še vedno je prva, vedno je bila kaka bedna napaka.
Tako da ornk se prej pozanimi pri resnih strokovnjakih če je šla mašina.
Aja pa vsi mehaniki so bili profesionalci ki se z popravili preživljajo. In ne niso me hoteli okoli prenest ker so družinski prijatelji vsi.
ja jst nimam računalnika vse samostojno paše drugače šravf na šravf
sej jst bi ti najraj dal cel avto pol se pa špilaš kokr ti paše gre pa ta motor boljše k ie
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me )
ker jst sm mel nesrečo pa sm sesu avto pa se mi ga ni splačalo popravit ker je gnil pač tko da mašina ni laufala zdaj dva mesca hladilna je ven stekla tko da če te zanima joj grem probat užgat z akumulatorjem povej a ne sam nazadnje to po nesreči je tekla brez problema
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me )
nimma pojma kako ma pa tud avta nima doma da bi pogledu . Pr bajcu(avtorade vrhnika) so mi rekl da mi prestavjo motor za 70k , me je skor kap sam zdej sm se ze zmenu z daretom iz logaca mi bo on prihtu to za dost mn dnarja tko da bo ql.