me zanima ce se to se komu dogaja... Uglavnem med voznjo se mi stevec ugasne za par sekund, potem se ponovno prizge... je imel kdo izkusnje s tem ??? Velik strosek ?? veliko dela ?? hvala )
Lahko kak slab stik na konektorju za števce, meni se je ugašal radio med vožnjo in se nato sam prižgal nazaj, razlog je bil slabo privijačena matica na akumulatorju (tam ko imaš + priključek preveri notri vse matice...)
Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal.Meni pa na 156-ki med vožnjo števec za hitrost pade in kaže pol manj kokr se peljem.Npr. peljem se 100 kaže 50.
Pred menjavo motorja se mi je hkrati prižigala lučka za ročno zavoro.Sedaj je z ročno mir števec pa še vedno občasno nagaja.Kaj je vzrok?
Bojan1987 napisal/-a:Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal.Meni pa na 156-ki med vožnjo števec za hitrost pade in kaže pol manj kokr se peljem.Npr. peljem se 100 kaže 50.
Pred menjavo motorja se mi je hkrati prižigala lučka za ročno zavoro.Sedaj je z ročno mir števec pa še vedno občasno nagaja.Kaj je vzrok?
Verjetno ste kje pozabili na maso. Sploh, če ste menjali CF1 in CF2 motor, ki imata drugje mase.