No pa sem tudi jaz koncno postal lastnik alfe po dolgem sparanju in iskanju primerne za ta denar in taksno v primernem stanju. Ker so pri hisi ze od nekdaj sami italijani in mi to v krvi se sem odlocil za tole 156. Je letnik 2004 motor 1.9 116 konjev kilometrov ma ze skoraj 200k vendar to ni ovira zaenkrat sem kar zadovoljen ceprav ma avto tu pa tak kako napako ( saj avto ni nov) ki pa jo bom seveda z veseljem odpravil. Evo pa se par slikc za zacetek:)
hvala za želje ja danes je 159 dobila nove fedre seveda nižje za lepši izgled in sicer eibach prokit naročene iz strani alfisti kjer je bla cena zelo vredo pri menjavi naju je z mehanikom presenetil način pritrditve vzmeti. Razdret sm mogo ceu prtljažnik da sm prišo do šraufa
evo še par slikc postopka menjave in skupnega fotošutinga
notranjost 156
torej 159 sportwagon z mašinco 2.4 letnik 2006 črne barve z bež notranjostjo. Ima na novo zatemnjene šajbe in fedre kot je omenjeno že zgoraj, letos so bili pa menjani tudi že končniki stabilizatorji in roke aja pa seveda čeljusti pobarvane na rdeče
menjava feder...
Uf, škoda, da nisi prej povedal. Ne rabiš razdirat celega prtljažnika. Jst sm samo sedeže podrl, potem pa samo tapeto tolk stran potegneš, da prideš not in odšraufaš. 5 min dela.
Uu pa res skoda. Sj za to tut ni blo vlk dela samo 8 cepkov pa 2 sraufa tk da je slo sestajt nazaj kr hitro:)
Mogoce ves ce se fedre se vsedejo kaj po nekaj kilometrih?
nedelja je bilo končno po dolgem času suha zato sem se po dirki moto gp odločo da spučem egr ventil delo ni zahtevno meu sem samo malo težav pri zelooo zategnjenih šraufih.