Drugi september, dan pred nakupom svojega prvega avta. Nekaj postov sem že obdelal, predvsem vprašanja glede avtov nasploh, ter težave. Tudi ta tema bo predvsem, da ne spamam po drugih temah, saj sem sam laik kar se tiče avtov pod pokrovom in bom tukaj postavil vprašanje, če bo slučajno kdo pogledal. V zadnje pol leta lastništva avta sem se naučil nekaj stvari glede AR, ter delovanja nasploh.
Sem tretji lastnik od septembra 2014, nekaj je bilo že vloženega, kar je jasno saj je avto star 13 let. Imam nekaj planov kam bova z to lepotico še šla, tako da bodo slike bolj iz drugih krajev/držav, kot pa postopki obdelave.
Baje nekaj ljudi tukaj gor že pozna avto, med zadnjimi temami nisem našel ali je bil že predstavljen.
Alfa Romeo 156 2.4JTD 2002 110kW
- znižan za 3cm
- vzmeti Eibach
- Tomason TN1 18"
- temnjene zadnje šipe
- sprednji facelift
Vse te predelave so bile narejene v prejšnem lastništvu, kolikor mi je bilo rečeno. Morda se še bivši lastnik oglasi.
Jaz sem naknadno le vgradil bluetooth avtoradio, ter boljše zvočnike.
Pride še čipiranje, ter kar je potrebno popravila. Lepotno mislim da nič več, če pa mislite da bi se dalo še kaj "poceni" lepotno narediti pa kar na dan z predlogi. Aja, pa vpis v Alfa Klub, baje pomaga.
Prvi dan v Ljubljani

Tri tedne kasneje že v Amsterdamu

Random

Želel postati tudi motorist, pa finance ne dopuščajo ...

Se priporočam za kakršnekoli informacije, kritike, priporočila ipd.