Moderator: Tehnika moderatorji

Dej nehi od kot bom dubu cekin,k jih bom spet slišuJosephe napisal/-a:Ja od kje ti pa denar za te fedre![]()
![]()
![]()
![]()
Drugače pa naj bi bilo do 30mm še vredu orginal amortizerju ( zaželjeno je le da se jih trša ), pri večjih inžanjih pa je potrebno predelat amortizer.
LP Joseph

Se mi zdi da pod 1 in 2 misliš istega, saj trnšek-amortizer je pri dolu pri Ljubljani. Je pa še en is okolice domžal, holmec(kraj) se mi zdi, človek je pa janko al jemc, sej sm že pozabu..Miholl napisal/-a:1. firma amortizer v Lj. ->mučos draga
2. en tip to dela mislm da pr Dolu pri Lj. sam nevem kak se piše, probi pobrskat na avtomobilizem.com - folk z njim precej zadovoljen-vse je pa relativno...
3.stric Vuga v Novi gorici - full dober bojda, fora je sam da te pride pot in vse ostalo kr neki dnarja - sam če se pa kje tam okol furaš pa pejt kr k nemu....

Moja izkusnja je kar zanimiva. APEX mam gor na 156 pa je tko nekak srednje dobr...Cena APEX z montazo je cca 50.000. Ajbach sm stestiru je pa res seenkrat bols, cena z montazo 80.000. Amortizerjev ni treba menjat za spuscanje do 2,5cm se pa avto ob menjavi amortizerjev manj gunca. Ce gres vec dol je obvezno. MOj nasvet: obvezno po ajbach k turnsku, da ne bos brezveze 50 jurjov stran vrgu. APEX zelo cusno stoji v originalnih leziscih in se ga tudi vcasih slisi pri vecjih grbinah. Tega pri ajbachu NI.przlend napisal/-a:Rad bi menenje o tem,ali lahko montiram druge vzmeti na original amortizerje?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta