nekdo od vas me je preusmeril na to stran, da lahko povprašam glede zgoraj omenjenega avta.
Pač sem se zapičil v ta avto, ker mi je zelo eleganten in športen obenem, pa še dokaj ugodno ceno imajo.
Vem pa da ta ugodna cena lahko pomeni marsikaj - zdaj me pa zanima kakšne izkušnje s tem avtom (lahko tud samo z motorjem) imate tu gor. Pa prosim za dejanske izkušnje. rekla-kazala varjant mam dost.
Konkretno gledam eno l.99 s cca 200kkm za okol 1.9 mio. Kaj ta kilometraža pomeni za ta avto? Kako je z vzdrževanjem?
Zdele sem govoril s trgovino kjer majo tole alfico in pravi da so nekaj rihtal menjalnik (več bom zvedel popoldne ko jo bom sel pogledat). Je bla pa pred 3. leti uvozena - kaj menite o zdejsnih 200kkm?
Sicer je tale mozakar v trgovini znanec, pa vseeno jst trgovcem ne zaupam 100%. Edino kar me dodatno vlece v ta nakup je dejstvo, da mi je za moj avto ponudil ZELO dobro ceno.
200k km hmmm veliko in ni veliko če se je relacije delal ni take panike z rednim vzdrževanjem s tem pa da je bila pred 3mi leti uvožena se je vozila pri nas 3 leta tko da nevem bi jo bilo treba vidt lahko da bo delal še 200 bp lahko pa da bo čez 14 dni crknil sej pravm vidt je treba drugače so pa jtd zakon motorji
Sam mam 156 1.9htd. Letnik je 2001 in ima zdaj okrog 180.000. Zaenkrat je z avtom vse OK. (poraba avtocesta cca.7.4l pri cca 160km/h) Res pa je da dalam samo relacije okoli in nad 1000km. Ko sm kupoval sem gledal tud za 2.4jtd, ampak je poraba kr dost visja kot 1.9jtd. Pa tud motorja z 103kw ni bilo za dobit so bli samo 100kw.
156SW napisal/-a:Sam mam 156 1.9htd. Letnik je 2001 in ima zdaj okrog 180.000. Zaenkrat je z avtom vse OK. (poraba avtocesta cca.7.4l pri cca 160km/h) Res pa je da dalam samo relacije okoli in nad 1000km. Ko sm kupoval sem gledal tud za 2.4jtd, ampak je poraba kr dost visja kot 1.9jtd. Pa tud motorja z 103kw ni bilo za dobit so bli samo 100kw.
LP
Poraba pri moji 2,4 JTD je le malenkost višja kot tvoja. Razvidno iz podpisa.
@simon75: glede na kilometre, ki si jih navedu za 166ko, načeloma ne bi smelo bit problemov. Če se boš odločil za nakup, boš pa obvezno mogu opravit veliki servis.