Včeraj sem kupo zgoraj omenjeno alfo, vsa oprema, 170 km, vse deluje, ni tipke v avtu ki nebi delovala, neregistrirana, opravljen tehnični..
zdaj pa iščem nekoga v okolici MS, ki se spozna na alfe, da bi mi mal pogledal če je vse okej (predvsem če mašina lepo prede)
no moram povedat, da mašina dela lepo, ni mastna, avto ne kadi ne belo ne plavo, zanima me predvsem kak bi ugotovo ali so jermeni v dobrem stanju? mogoče je malo pretrda kuplonga, drugače pa na avtu so bili zamenjani vsi štirje diski +ploščice, skoraj nove gume so gor 205/50/r15-priginal alu feltne, zamenjani prednji amortizerji..avto je v orginal stanju-nič ni našminkan.
za 10 jurjov sem naredo 350 km, torej nekje 12,5 l na 100 km..je pa res pravi agregat-avto se drži ceste kot klop kože...
moram povedat da sem prej mel opel vectro 2.0-sem rekel da več nikdar opela...vse živo sem menjal na njem potem pa mi je crknila mašina, pa rja ga je redno obdelala
Borgir napisal/-a:no moram povedat, da mašina dela lepo, ni mastna, avto ne kadi ne belo ne plavo, zanima me predvsem kak bi ugotovo ali so jermeni v dobrem stanju? mogoče je malo pretrda kuplonga, drugače pa na avtu so bili zamenjani vsi štirje diski +ploščice, skoraj nove gume so gor 205/50/r15-priginal alu feltne, zamenjani prednji amortizerji..avto je v orginal stanju-nič ni našminkan.
za 10 jurjov sem naredo 350 km, torej nekje 12,5 l na 100 km..je pa res pravi agregat-avto se drži ceste kot klop kože...
No za tole porabo si pa mal probavu kok kej kadi,a? ...Drgač pa mislm da 15" ni blo na 2.5 V6 al kaj?
Borgir napisal/-a:moram povedat da sem prej mel opel vectro 2.0-sem rekel da več nikdar opela...vse živo sem menjal na njem potem pa mi je crknila mašina, pa rja ga je redno obdelala