mokro pod nogami 156

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
sinisat
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: savincan

Imam problem in sicer mi v avto nekje tece voda. Mene zanima ce je ze gdo imev taksen primer, da je imev pod voznikovem sedezu mokro. Ce gdo ve od kod bi prisla voda naj mi prosm sporoci. hvala
#-o
Alfa 156 t.s.
156SW
Alfa Member
Alfa Member

Mel sem podoben problem pri 156SW, le da je meni "zacejalo" pri voznikovimi nogami. Napaka je bila pri prednji sipi in sicer pri "ploscici" ki je pod plastiko. Tam je bolj "svoh" tesnilo.
sinisat
Alfa Junior
Alfa Junior

Ali mi se lahko poves kaj si nardu da ti je nehalo tect. Men tudi toci tam od nogami nekje :?:
Alfa 156 t.s.
156SW
Alfa Member
Alfa Member

Pri tisti ploscici sem zatesnil s silikonom. Mi je pa zacejalo pri rocki za odpiranje prednje haube. Mi je pa pozrlo veliko casa da sem to ugotovil.
sinisat
Alfa Junior
Alfa Junior

sam men pa zgleda da tece nekje a sredini tam pod armaturko ko je sredinski steber. sam sm gledu dihtongo je pa tud videt slaba. a ves slucajn kje pa od kime kondens odtece kje ger tista cevka za kondens
Alfa 156 t.s.
Uporabniški avatar
Nerv
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

to se pa nebi smel dogajat
Slika
sinisat
Alfa Junior
Alfa Junior

Ali gdo ve kje je cevka od klime kje bi mogla tec ta voda. Ali pa pozna serviserja na stajerskem (celjskem). Hvala
Alfa 156 t.s.
Uporabniški avatar
AlfaGTA
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Nova Gorica

Da ti ni spuščal notranji hladilnik !?
Vklopi gretje...če bo pihalo ven tak "zatohel" zrak....pol je problem prow v tem !?
Da bi pa bil kondens od klime.....močno dvomim.
AlfaRomeo.....Beauty is not enough !!!

(2 x AR155, 1 x AR145, 2 x AR156)....dovolj !?
stieber
Alfa Member
Alfa Member

Preveri še, če teče pri stopalkah.
Slika
Uporabniški avatar
serik
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

Ja verjento bo res notranji "kiler" oz. pečka, ki je namenjen gretju kabine. Sam sem imel podobne težave v prejšnem avtomobilu. Tudi precej dela, da sem stvar zrihtal! :roll:
L.P.Erik
MG
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

js sm meu tak problem na dirkalnem seicentotu. ko so v hladilni sistem nalili kr navadno vodo, pa je cez zimo mal zmrzno, mi je pa hladilni/grelec za kabino poknu, pa sm dobiu vn tus za noge.
sinisat
Alfa Junior
Alfa Junior

Sam jz sem odklopu pecko pa sem vseen mev mokro. Od klime mi tekl pod celmu avtu pa se pod nogah sm mev luzo. ali ve gda za kaj gre?
Alfa 156 t.s.
urkos
Alfa Member
Alfa Member

to se men tud dogaja...sam jaz mam 145 ts. zaj ko bo lepse vreme morm poglejat.

lp
gosser
Alfa Member
Alfa Member

Jst sm na cliotu skor diplomiral, na servisu so tud cel dan iskal pa nc najdl. Zna bit kr zaj....

Mogoče ti je kakšn izmed čepov k so na spodnjem delu avta stran padel pa ti tm notr teče.
Uporabniški avatar
makgajver
Alfa Junior
Alfa Junior

sinisat,
svetujem ti naslednje.Žal ni druge kot da se spostiš v razkopavanje spodnega dela armaturke ker je lahko več možnosti za vodo.Lahko da ti voda pušča na samem spoju požarne stene (si siguren da avto ni bil zaleten,če si kupil rabljenega) lahko da prihaja po cevi od klime ali pa iz pod spodnjega dela šipe pri motorju (za lažjo predstavo:tam kjer je črn rob šipe).Pejdi to alfista Stepančiča ali pa Petrovčiča eden od njiju bo sigurno ti znal pomagat.

Kolega je imel problem z svojo 164,ampak njegova je bila spredaj zaletena in mu je ful zamakal si skoraj rabil plavutke :D :D
lp
Odgovori
  • Informacija