Imam problem in sicer mi v avto nekje tece voda. Mene zanima ce je ze gdo imev taksen primer, da je imev pod voznikovem sedezu mokro. Ce gdo ve od kod bi prisla voda naj mi prosm sporoci. hvala
Mel sem podoben problem pri 156SW, le da je meni "zacejalo" pri voznikovimi nogami. Napaka je bila pri prednji sipi in sicer pri "ploscici" ki je pod plastiko. Tam je bolj "svoh" tesnilo.
sam men pa zgleda da tece nekje a sredini tam pod armaturko ko je sredinski steber. sam sm gledu dihtongo je pa tud videt slaba. a ves slucajn kje pa od kime kondens odtece kje ger tista cevka za kondens
Da ti ni spuščal notranji hladilnik !?
Vklopi gretje...če bo pihalo ven tak "zatohel" zrak....pol je problem prow v tem !?
Da bi pa bil kondens od klime.....močno dvomim.
Ja verjento bo res notranji "kiler" oz. pečka, ki je namenjen gretju kabine. Sam sem imel podobne težave v prejšnem avtomobilu. Tudi precej dela, da sem stvar zrihtal!
js sm meu tak problem na dirkalnem seicentotu. ko so v hladilni sistem nalili kr navadno vodo, pa je cez zimo mal zmrzno, mi je pa hladilni/grelec za kabino poknu, pa sm dobiu vn tus za noge.
sinisat,
svetujem ti naslednje.Žal ni druge kot da se spostiš v razkopavanje spodnega dela armaturke ker je lahko več možnosti za vodo.Lahko da ti voda pušča na samem spoju požarne stene (si siguren da avto ni bil zaleten,če si kupil rabljenega) lahko da prihaja po cevi od klime ali pa iz pod spodnjega dela šipe pri motorju (za lažjo predstavo:tam kjer je črn rob šipe).Pejdi to alfista Stepančiča ali pa Petrovčiča eden od njiju bo sigurno ti znal pomagat.
Kolega je imel problem z svojo 164,ampak njegova je bila spredaj zaletena in mu je ful zamakal si skoraj rabil plavutke
lp