Jest imam eno pa moj bratranc ima eno. Cena je 1 mio SIT, obe sta QV z isto opremo, razlika je samo v barvi, moja je rdeča, njegova je metalik zelena.žival napisal/-a:Povejte mi spoštovani alfisti, a res ni nikjer dobre alfe 145 ali 146 ts letnik 97 ali 98 za dobit. Gledam na avto.net, berem oglasnik, kar nekaj sem jih že šel pogledat, pa je stanje alf bolj klavrno. Ene imajo mastno mašino ali menjalnik, druge cukajo, spet tretje so gnile po podnu, četrte so pa zbite pa na hitr skup sestavljene,... Jz bi rad neki za ene 800000 kupil, pa obvezno more klimo met k sm bolj razvajene sorte. Ima kdo kakšno lepo, servisirano na zalogi?

Zakaj čakaš na avto hišo?? Sej ne bom posploševal, a od privat prvega lastnika (naprimer jaz) zna bit velikoooo boljša!!žival napisal/-a:Ja še dobr da so okusi različni, drgač bi vsi sam ta najlepše pa najboljše vozil. Jz pa še zmer hodm peš in čakam, da se bo tud men prkazala lepa rdeča strela u eni izmed avto hiš,...

Pa dej še enkrat preber moj zgornji post, pa prid pogledat avto, preden spet pišeš da ni nobene dobre za kupit.žival napisal/-a:No sej pravm dobre noben ne prodaja, vključno s tabo.Se pa strinjam, da od firme dobiš veliko manj avtomobila kot od lastnika, saj so marže različnih podjetij pošastne, avtomobili pa največkrat prava mala katastrofa.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost