nobene dobre 145/146 za dobit?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Litija

Povejte mi spoštovani alfisti, a res ni nikjer dobre alfe 145 ali 146 ts letnik 97 ali 98 za dobit. Gledam na avto.net, berem oglasnik, kar nekaj sem jih že šel pogledat, pa je stanje alf bolj klavrno. Ene imajo mastno mašino ali menjalnik, druge cukajo, spet tretje so gnile po podnu, četrte so pa zbite pa na hitr skup sestavljene,... Jz bi rad neki za ene 800000 kupil, pa obvezno more klimo met k sm bolj razvajene sorte. Ima kdo kakšno lepo, servisirano na zalogi?
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

žival napisal/-a:Povejte mi spoštovani alfisti, a res ni nikjer dobre alfe 145 ali 146 ts letnik 97 ali 98 za dobit. Gledam na avto.net, berem oglasnik, kar nekaj sem jih že šel pogledat, pa je stanje alf bolj klavrno. Ene imajo mastno mašino ali menjalnik, druge cukajo, spet tretje so gnile po podnu, četrte so pa zbite pa na hitr skup sestavljene,... Jz bi rad neki za ene 800000 kupil, pa obvezno more klimo met k sm bolj razvajene sorte. Ima kdo kakšno lepo, servisirano na zalogi?
Jest imam eno pa moj bratranc ima eno. Cena je 1 mio SIT, obe sta QV z isto opremo, razlika je samo v barvi, moja je rdeča, njegova je metalik zelena.
Obe imata okrog 130.000 km, redni servisi, nov auspuh, novi diski itd...

Zdaj se morš samo še odločit katera barva ti bolj odgovarja :D
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Verjel ali ne vse dobre smo že pokupili :D no od Dejana je na voljo....

LP
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Foggy napisal/-a:Verjel ali ne vse dobre smo že pokupili :D no od Dejana je na voljo....

LP
Zaenkrat še, ampak neki mi niha tale odločitev o prodaji :D
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja očitno ste res vse dobre pokupil. :( Že več kot en mesec je odkar hodm peš, ksm 155ko prodal, pa ji nobena 145 ali 146 tud do kolen ne seže!!! Očitno bom še neki časa hodu peš. :evil: [/b]
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Letos spomladi sem kupoval Boxerco 145 pa sem po ene 8ih ogledih obupal (od Zagorja do Izole ni bilo niti ene primerno ohranjene) in sem se odločil da ne bom kupil avtomobila, pač da ga ne rabim zaradi motorja. Poleti pa vidim v eni izmed Avtohiš živo rdečo 145 QV pa grem za hec pogledat. Ljubezen na prvi pogled, a kaj ko vidm da je 2.0 a tega ne bom imel si rečem. Čez en teden se še enkrat mimo peljem jo orenk pogledam in rečem naj bo pa jo vzamem. Čisto nepričakovano, saj sploh nisem nameraval kupiti avtomobila, tko da ne vem kaj mi je bilo da sem jo kupil. Sedaj jo pa za noben denar ne izpustim iz rok.

LP
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

tisto k si ti spluvu pa jst furam in sm čist zadovoljen :D
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tudi jaz vozim boxerco, našel pa mogoče nisi nobene ohranjene, ker jaz vozim eno, ki pa se ne prodaja :D
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

stuntz napisal/-a:tisto k si ti spluvu pa jst furam in sm čist zadovoljen :D
Hehe, tisto k sem jaz spluval pa Foggy voz in je čist zadovoljen :mrgreen:
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja še dobr da so okusi različni, drgač bi vsi sam ta najlepše pa najboljše vozil. Jz pa še zmer hodm peš in čakam, da se bo tud men prkazala lepa rdeča strela u eni izmed avto hiš,...
Uporabniški avatar
akhaab
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: lj-center

jst se ne bi sekiru na tvojem mestu... k pride, pride. jst tud recimo nism meu namena 145ke kupt, sm hotu sparat. pa vidm na netu oglas, grem pogledat, cez en tedn sm se ze vozu :D

in iz dneva v dan sem bolj zadovoljen.
sapere aude
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

žival napisal/-a:Ja še dobr da so okusi različni, drgač bi vsi sam ta najlepše pa najboljše vozil. Jz pa še zmer hodm peš in čakam, da se bo tud men prkazala lepa rdeča strela u eni izmed avto hiš,...
Zakaj čakaš na avto hišo?? Sej ne bom posploševal, a od privat prvega lastnika (naprimer jaz) zna bit velikoooo boljša!! =D>

Ciao Alfista :D

p.s. Bil je samo primer, jaz moje namreč ne prodajam 8)
Slika
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No sej pravm dobre noben ne prodaja, vključno s tabo. :x Se pa strinjam, da od firme dobiš veliko manj avtomobila kot od lastnika, saj so marže različnih podjetij pošastne, avtomobili pa največkrat prava mala katastrofa.
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

žival napisal/-a:No sej pravm dobre noben ne prodaja, vključno s tabo. :x Se pa strinjam, da od firme dobiš veliko manj avtomobila kot od lastnika, saj so marže različnih podjetij pošastne, avtomobili pa največkrat prava mala katastrofa.
Pa dej še enkrat preber moj zgornji post, pa prid pogledat avto, preden spet pišeš da ni nobene dobre za kupit. :D

P.S. Če pa pričakuješ da boš dobil 7 in več let star avto tak kot je bil iz trgovine pa poleg vsega še po nizki ceni, pa rajš loto igraj. Po mojem imaš več šans
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jz bi že pršu pogledat, sam kaj k se bojim da ti bom premal ponudu, pol me boš pa okol preganju. :lol: Če je res lepa bi jo pa res pršu pogledat, sam povej kdaj pa kam.
Odgovori
  • Informacija