Bilo je plastike ogromno... drgač pa nič pametnega... ne vem al sem pa sam jst tolk zahtevna stranka, sam za 1200sit - na ogled 30 avtomobilov to je pa to...
bom se jst jutr ene par slikc nalepu... sem od dolgčasa vsak avto (plastično skropucalo) iz vsazga kota trikrat poslikal 1Gb slikc
So me pa dokončno prepričal da plastika na avto ne spljoh... tudi lexus se mi je dokončno zagravžal... pa tista lambo doors k majo pante od kuhinjskih omar tud...
Ali so samo meni grdi stylani avtomobili ali so še kakšnemu. Vse te nalepke in neoriginal barve pomožnosti še več različnih na enem avtomobilu mi gredo enostavno na . Pa polno ene plastike ki onemogoča premikanje avtomobila. Pač tak je moj okus in nobenega ne žalim. Za moj okus je najbolje porihtana povsem original 156 GTA, na kateri se mi tudi zamenjava platišč zdi greh.
Merlin napisal/-a:DeWaltova je TANARTALEPŠA, HUDA JE
Tud jst tko pravim
popolnoma se strinjam.... baje so bili na parkplacu lepsi avti kot znotraj. no razen enih par talepsih ki so bili noter (celica od neona, bivsa brava od dgrejtesta in se par svetlih izjem)
sam kaj folku ni jasno...saj res da vsak rihta avto zase sam...vidim da mi ni zal da nisva sla z Jonasom na ET v CE ker vecina jih je taksnih kot da bi jim A3M rekel pridite nabaste vse kar rabte je na racun hise. in folk bi nametal vse kar je mozn na avto... ---> kalos.press