Ko se vozim skozi kakšne luknje spredaj (se mi zdi da pri kolesih) nekaj ropota kot bi bil kakšn 'luft'.. so to roke? ali kakšni stabilizatorji... avto sm vzdignil, kolesa pomajal ni lufta... sta mogoce amortizerja?
po vsej verjetnosti so zglobi.....
na roke tega ne boš občutil ali ima luft....to je med vožnjo, ker je večja obremenitev.
pelji k mehaniku, ti že bo zamenjal kar je šlo falit....razen, če te ne moti pol se pa vozi naprej....
kakno Alfo pa imaš ?
isti problem mam jz, se mi pa zdi, da je to nekaj v zvezi z amortizerji. ko sem jih dal obnovit je blo neki casa uredu, potem pa spet isto. pa pri voznji ni nic drugace, samo na luknjah grdo poka. kot si povedal.
Tole tud jz slism na svoji, pa mam zamenjane sprednje roke in končnike. Hmm da bi bli fedri...res je da so prvi se gor...al pa kaksn zglob ja, nevem..ampak sm se ze navadu
Tudi meni ropota/ar156 l.00/,mehanik pravi, da so za zamenjat ene gumice na drogu stabilizatorja, če sem ga prav razumel.
Je sicer moteče, vendar baje ni nevarno. Amortizerje sem testiral na tehničnem, pa so bili v redu.
Živjo,
mogoče gre za puše ki držijo amortizerje, ali kaj podobnega...da so dobile luft... se mi zdi da je te nekdo enkrat menjal majo pa isto pri vargalantu obnovljene...
a to je potem pa kr serijska bolezn teh alf.. sicer glede na ceste ni cudno, ze sam po ižanki se pelem pa pol podvozja tm pustim..
Lahko je tudi kompresor od klime (145/146).
Ta kompresor se drži na čist tanki pločevini in je vrejetno poknala. Mogoče je pri 156 isto??
Je pa na levi strani pod filtrom za zrak
R3p0rt3r napisal/-a:Lahko je tudi kompresor od klime (145/146).
Ta kompresor se drži na čist tanki pločevini in je vrejetno poknala. Mogoče je pri 156 isto??
Je pa na levi strani pod filtrom za zrak
a si že vidu za tak primer !?? dvomim.....
kdo je pod filtrom za zrak ?
če gledamo v smeri vožnje je filter na levi...kompresor pa VEDNO na desni...ker drugje ne more bit.
AlfaGTA napisal/-a:a si že vidu za tak primer !?? dvomim.....
kdo je pod filtrom za zrak ?
če gledamo v smeri vožnje je filter na levi...kompresor pa VEDNO na desni...ker drugje ne more bit.
VEDNO? če je govora o 145/146 kot je omenil Reporter - potem pri Boxer to ne drži ... za TS ti dam pa prov