ali sem 100% alfist?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

-kaj naj bi sploh to pomenilo?
-ali poznate koga ki v življenju ni zamenjal znamke?
-ali pomeni biti "alfist po duši" to ,da je greh voziti kaj drugega?
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Evo, jaz sem pravi alfist. Vozil bom Alfo pa četudi mi izpadejo vsi lasje ali pobegnejo iz glave na hrbet. :D
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

JAZ SEM!
Ker ko doživiš Alfinih +3500 obratov športnega srca enostavno ne moreš reči ne.
V ovinkih kraljujemo na avtocestah pa zmagujemo!
Opreme pa imamo tolk da bi lahko nafilali 3 VWje.
Pa ker vozimo z dušo in občutkom in zato ker mi radi vozimo avto ne pa avto nas.

Mislim da sem vredu opisal svoje mnenje.

(al pa je to alfafilova caka ker je kupo nekaj NE Alfa pa nas sprobava)
:D
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jest sm, sam sem trenutno mal v krizi, ke alfa nima večjega motorja kot 3.2.
ABS
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Grosuplje

Kaj pa jaz, ki sem imel že 20+ Alf, sedaj pa vozim drugo znamko?
Bivši 100% afist :mrgreen:
Uporabniški avatar
djsly
Alfist
Alfist
Kraj: Lublana

Q_4 napisal/-a:JAZ SEM!
Ker ko doživiš Alfinih +3500 obratov športnega srca enostavno ne moreš reči ne.
V ovinkih kraljujemo na avtocestah pa zmagujemo!
Opreme pa imamo tolk da bi lahko nafilali 3 VWje.
Pa ker vozimo z dušo in občutkom in zato ker mi radi vozimo avto ne pa avto nas.

Mislim da sem vredu opisal svoje mnenje.

(al pa je to alfafilova caka ker je kupo nekaj NE Alfa pa nas sprobava)
:D
To vidš!
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-od "98 vozim alfe,ampak ne bom dal roke v ogenj,da ne bom vozil kaj drugega
-zakaj jaz vozim alfo :?:
-prvo,ker mi je všeč njihov design (in hvala bogu ženi tudi,to je itak pri njih odločilno)
-potem vozne lasnosti,predvsem temperament šele potem lega,ker nisem neki ekstremist
-kot sem napisal,mogoče bom kdaj vozil kaj drugega,ampak teško najdem kaj bolj zanimivega kot je alfa,ona res ima "nekaj",res jo kupuješ z srcem,ne razumom
-in malo kritike-alfa ni več neki cuore sportivo,razen še v vodljivosti,postaja vedno bolj draga,cene rabljenih so še zmeraj pod nivojem konkurence z katero se primerja (tudi kvaliteta),tudi kaj dost funkcionalne niso
-kjub temu da vozim alfo,jo nebi priporočal nekomu ki bi jo kupil samo zaradi dizajna
-enostavno se mi ne zdi da imam dovolj argumentov da kogarkoli prepričam zakaj naj izbere alfo,če slučajno premišljuje o njej
-alfo ali imaš rad,ali ne
-je to dovolj,da rečem da sem 100% alfist :?:
-mislim,da sem =D>
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Vozim tudi BMW-je, kar ni nič narobe. RWD rulz!!! 8) Doma pa restavriram eno čudovito Alfo 75 ts in kmalu še Ameriko turbo.

Jaz se imam za Alfista.
Slika
Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

veloce napisal/-a:Vozim tudi BMW-je, kar ni nič narobe. RWD rulz!!! 8) Doma pa restavriram eno čudovito Alfo 75 ts in kmalu še Ameriko turbo.

Jaz se imam za Alfista.
RWD sux. 4WD je pa zakon.
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Kaj pa vem, jz sam sebe nimam za nekega blaznega Alfista. Alfo sem kupu, ker ker mi je vsec njen dizajn in ker par let starim, cena itak tok pade, da so dostopne tud meni kot studentu (vzdrzevanje je pa druga zgodba :) ). Jz pomoje nikol nebom predan neki znamki, ker mam avto za vozit, vazn da se lahko pripeljem kamor hocem. Bom pa zdj v svojih mladih letih sprobal cim vec razlicnih znamk, da se lahko nato na podlagi lastnih izkusenj, odlocim za tisto pravo. Zakaj bi bila prva in zadnja znamka, saj potem sploh ne morem komentirat ostalih, ce jih se mel nisem? Najbol bedno je pluvanje po drugih znamkah, mislec v svoj prav. Imej avto, vozi ga, vzdrzuj ga, servisiraj, naredi 100k km, imej ga nekaj casa, nato govori. Alfe so mi ble vedno vsec, kako bo za naprej bomo pa se vidl :P

LP
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana

Od vsega začetka (1993) vozim fiate,lancie in ALFE!Vse te znamke so mi pri srcu,a ko se vsedem v alfo postanem zafiksan z vožnjo in kmalu je spet 10K km okoli.Kako,pa saj sem prejšnji mesec olje menjal? :wink: Tako poteka znova in znova,se sploh ne sprašujem koliko plač zagonim za bencin in priboljške,pomembno je da me zadovolji! :mrgreen:
Mogoče bodo pa v Idriji odprli oddelek za zasvojene Alfiste? :mrgreen:
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

przlend napisal/-a:Od vsega začetka (1993) vozim fiate,lancie in ALFE!Vse te znamke so mi pri srcu,a ko se vsedem v alfo postanem zafiksan z vožnjo in kmalu je spet 10K km okoli.Kako,pa saj sem prejšnji mesec olje menjal? :wink: Tako poteka znova in znova,se sploh ne sprašujem koliko plač zagonim za bencin in priboljške,pomembno je da me zadovolji! :mrgreen:
Mogoče bodo pa v Idriji odprli oddelek za zasvojene Alfiste? :mrgreen:
Ja..točno tak! Pol pa našopaš kilometrov ko smetja, ko pa poveš kolk jih maš pa ti ljudje težko verjamejo. Če pa je užitek bit za volanom Alfe in vozit. IN zelo rad vozim. Torej kilometri bodo še padali.
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

Q_4 napisal/-a:...če pa je užitek bit za volanom Alfe in vozit. IN zelo rad vozim. Torej kilometri bodo še padali.
=D>
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Kdo je pravi alfist: to je tisti, ki proba vse vrste avtov in pri vsakem nekaj pogreša. Nato pogleda alfo in si reče: hm dobr zgleda, me zanima kako se sedi vnjej: položaj za volanom mi tud ustreza. Ja kaj pa lega: se zapodi par ovinkov in reče: dobr se drži. Motor: lep zvok. Reče: to bi blo zame, jo kupi, ma nekaj časa in potem proda, ker je pač napočil čas za nov avto ter kupi neki druzga, k je blo pač ugodneje. Sosedi hvalijo nov avto. Pa vendar po dveh tednih ugotovi, da tko k se je z alfo pelu se v nobenem avto ni in se ne bo. Pa ne zato, k bi bla kej boljša od ostalih znamk. Ne more rečt, zakaj prav alfa.Ugotovi pa, da ga rajca že barvast znak na volanu, kaj šele vse ostalo, takrat si reče: briga me poraba in stroški, alfa je avto, ki me osrečuje, ma karizmo, izstopa iz sivega povprečja pločevine. Takrat si reče:vem kaj hočem, alfa je avto zame!
Uporabniški avatar
apersa
Alfist
Alfist
Kraj: Koroška
Kontakt:

to je to ko sm naredu izpit sm dobu škodo pa sm jo kr hitro zamenjal,pol sm mel bmwja 4 mesece menjava,nato reno cliota za njim laguno 2.o,nato nemca golfa gti pa ni bil zame ,nato sm mel hondo pa mi tud ni bla všeč ko vidi klanc prestavo nižje in tiščat gas da kam prideš,nato rover ki sem ga po 1 mescu menjal za alfo 155 1.8 ts avto mi je prirasla k srcu z njo sm lahk mal bolj hitro zvozil kakšen ovinek in ravnino kot pa z kako vectro da je ne omenjam ko sem mislil da sm z ladjo prišel v ovinek,nato pa sm spraskal vs denar in končno nabral mal nekaj da sm si lahk privoščim avto ki sem si ga želel,156 2.0 sportiva,pa ne rečem da nebom kdaj kupil kaj drugega sm zaenkrat hočem nekaj kar paše za moje mal bol športno srce torej Alfa Romeo Cuore Sportiva,če sm pa alfist js mislim da sm za mnenje drugih me pa ne zanima
Odgovori
  • Informacija