Zdravo
Odločam se za nakup omenjenega avtomobila in me zanima na kolikšno porabo lahko računam, imam pa predvsem samo mestno vožnjo?
lp,

Čestitke in velikoooooooooooooooooooooo kilometrov. Hja, na hroške se navadiš, podvozje pa tudi meni škriplje, mislim, da so neki ?seleni?. Drugače pa jaz vozim svojo k Sušniku v Besnico.BONO napisal/-a:Pozdravljeni!
Po mnogo letih želja sem si končno nabavil prvo Alfo in sicer model 156 1.8TS letnik 1999. Zaenkrat sem z njo prevozil okoli 3000 km in kaže kar dobro. Ima pa tipične 156 hroščke in sicer težave z uravnavanjem prostega teka, kar me sicer ne moti preveč, bolj pa me moti škripanje podvozja, predvsem pri hladnem avtu. Ali obstaja kakšno učinkovito (poceni) zdravilo, ki bi odpravilo to zoprno škripanje? Upam, da ni potrebno zamenjati celotnega podvozja.
Pa še to. Kam vozite servisirati Alfe tisti, ki ste z Gorenjske?

Ali lahko napišeš telefonsko od Sušnika?šafla napisal/-a:Čestitke in velikoooooooooooooooooooooo kilometrov. Hja, na hroške se navadiš, podvozje pa tudi meni škriplje, mislim, da so neki ?seleni?. Drugače pa jaz vozim svojo k Sušniku v Besnico.BONO napisal/-a:Pozdravljeni!
Po mnogo letih želja sem si končno nabavil prvo Alfo in sicer model 156 1.8TS letnik 1999. Zaenkrat sem z njo prevozil okoli 3000 km in kaže kar dobro. Ima pa tipične 156 hroščke in sicer težave z uravnavanjem prostega teka, kar me sicer ne moti preveč, bolj pa me moti škripanje podvozja, predvsem pri hladnem avtu. Ali obstaja kakšno učinkovito (poceni) zdravilo, ki bi odpravilo to zoprno škripanje? Upam, da ni potrebno zamenjati celotnega podvozja.

Z mojimi izkušnjami najugodnejši in izredno zanesljiv in pedanten serviser za Alfe... Tomaž Sušnik iz Besnice pri kranjuBONO napisal/-a:Ali lahko napišeš telefonsko od Sušnika?šafla napisal/-a:Čestitke in velikoooooooooooooooooooooo kilometrov. Hja, na hroške se navadiš, podvozje pa tudi meni škriplje, mislim, da so neki ?seleni?. Drugače pa jaz vozim svojo k Sušniku v Besnico.BONO napisal/-a:Pozdravljeni!
Ali ni tudi nek servis v Struževem pri Kranju?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta