Imam še vprašanje okoli alu platišč - cenovno ugodna in tudi kvalitetna alu platišča so __________????
V slo. sem porajtal, da so cenovno ugodno pa tudi vizuelno primerna za Alfe Alessio - kako je z njihovo kvaliteto???
Nameravam imet 17''. To pomeni da bo guma nizka, podvozje znižano. Glede na naše njive(beri ceste) - zna bit velik problem s krivljenjem oz. lomljenjem platišča ali ne???
Moj nasvet:
NE kupuj Alessio, ker kar jaz vem so ene najslabših platišč ! Od tega, da se zvijajo, pa luščijo se....
Svetujem ti, da sežeš mal globje v žep in kupiš kakšne kvalitetnejše.
To so moje izkušnje s temi platišči iz pred nekaj let....če so danes kaj kvalitetnejša pa nevem.....sam je brezveze poskusni zajček bit !
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
se strinjam z alfaGTA.. alesio feltne so resda lepe samo so pa zelo svohne.. rade se zvijajo ter luscijo.. zvijejo se ze ob malo vecji luknji ce nabases nanjo. bi bilo boljse sesti malo globlje v denarnico in kupiti malo bolj kvalitetne.. recimo kake OZ ali pa momo.. cist odvisno od okusa.
prletel že eno parkrat v redno jamo.. felna preživela..tak da so res vredne svojega dnara.
glede oblike... vsi proizvajalci delajo zelo podobne felne..
Sem mel alessio 14" na petki. Edina zamera gre na račun teže. Drugače pa jih nisem uspel zviti v eni sezoni.
Toora je isto sranje kot Alessio. Vsaj kar se trdote tiče.
meu allesio... nobenih problemov...
!! pa ne vsem verjet kak je to in ono krš... tako namreč večina govori tudi za alfe mar ne?? ampak mi ki jih vozimo vemo, da temu ni tako....
Kolega meu OZ na hondi pa se mu je strla!!! pa zaj to pomeni, da so vse KRŠ?
Prej sm meu 15ke Momo in so preverjeno kvalitetne (jebemti coizovo piramido) Zdj mam 16ke Mille Miglia kar je skor isto in sm tud full zadovoljen. Je pa res, da so pa kar drage, ni glih pocen varianta. Dam pac nekaj na kvaliteto kar se je pri meni obrestovalo..ni pa nujno da so nizje cenovne felne slabe..