Nova - Alfa Spider

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
majaCRX
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: SG

Slika

Alfa Romeo has announced the news for Geneva.

Today we show the first official photos of the new Spider with the roof closed, and the "big" news is the availability of the 2.4 liters JTDm turbodiesel engine for the Brera Coupè.

Slika

Slika

copy/paste eurocarblog.com
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Oprostite, že res, da je Alfa, ampak spet preveč podobnosti s 159 in Brero! Pa še preveč prednjega previsa. Skratka predolg gobec in sploh vsaj meni obupno grd oblikovni rezultat. Prejšnja Spiderca je 100 x lepša! Vsaj meni!
Slika
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

gOLD :P

večjih fotk ni? :? #-o
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Men je Brera GT leps. :roll:
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-meni je pa zgoraj brez lepša :wink:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Trije modeli in vedno praktični enak avto! Še zdaj se italijanske budale ne zavedajo, da so ravno Tempra, Dedra in alfa 155 uničile vsemogočni Fiat! Oni pa sekajo spet isto pot. Toliko je oblikovalskih možnosti, kako narediti sexy spyder, Italijani, ki pa se grejo bogove med oblikovalci, pa tak bogi rezultat! Zgleda, da bo moral spet Da Silva spametovati glave. poglejte, kakšen neverjeten rezultat je naredila Alfa 156. Zakaj? Ker je bila predvsem drugačna!
Slika
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-to je vsesplošni trend,da so si različni modeli iz iste hiše podobni,meni tudi to ni preveč všeč,tolažim se z tem,da je alfa še zmeraj lepa,dokaz je v tem da je brera izbrana za najlepši avto na svetu :wink:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Izbrana že, sam vprašanje od koga! Meni je naprimer eden najgrših in neposrečenih avtomobilov. Recimo 159 je že druga pesem. Vse druge Alfe so mi lepe, ampak z Brero so ga mimo vsekali. Zadaj je ko tiste ta prve Honde Civic iz leta 70.
Slika
Uporabniški avatar
kristijan
Alfist
Alfist

A si jo že vidu v živo ker je čisto neki drugega kot pa na slikah.
Slika
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Men je klasična Brera ful krasna...Nad spiderji se sicer že tako ne navdušujem preveč, ampak tale se mi dopade...Je res da je skrajšana 159ka s platneno streho, ampak če gledamo s stališča razpoznavnosti znamke je to tudi prav...

Da mi je pa denar imet, sem pa zdejle na poti na Avto Triglav in vplačujem Alfa Romeo Brera Coupe 2.4 m-Jet :D :D :D :steering:
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

veloce napisal/-a:Izbrana že, sam vprašanje od koga! Meni je naprimer eden najgrših in neposrečenih avtomobilov. Recimo 159 je že druga pesem. Vse druge Alfe so mi lepe, ampak z Brero so ga mimo vsekali. Zadaj je ko tiste ta prve Honde Civic iz leta 70.
-mimo vsekali za tebe,za večino pa ne,no jaz bi bil srečnejši če bi brero naredili natanko takšno kot je bil prototip :wink: =D>
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

meni se je tudi prototip tudi bolj dopadel, ta zadnji del od Brere je nekak dolgočasen in celi avto bi lahko bil 3 vratna 159.
In kot piše Veloce, previs je res prevelik tudi za moj okus.
Ko je prišla 156 se mi je skoraj zmešalo in ni ga bilo kota na avtu ki se mi ni dopadel (še vedno) , na tej novi liniji ki mi je sicer všeč pa me marsikaj moti (previs,ogledala kot Citroen GA,visok ko da je za ukrajino ne pa športen avto (159),...
Sicer pa okusi so različni hvala bogu.

Valter Da Silva vrati se !!!
Uroš
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Uroš napisal/-a:meni se je tudi prototip tudi bolj dopadel, ta zadnji del od Brere je nekak dolgočasen in celi avto bi lahko bil 3 vratna 159.
In kot piše Veloce, previs je res prevelik tudi za moj okus.
Ko je prišla 156 se mi je skoraj zmešalo in ni ga bilo kota na avtu ki se mi ni dopadel (še vedno) , na tej novi liniji ki mi je sicer všeč pa me marsikaj moti (previs,ogledala kot Citroen GA,visok ko da je za ukrajino ne pa športen avto (159),...
Sicer pa okusi so različni hvala bogu.

Valter Da Silva vrati se !!!
Heh, kot, da bi v mojem imenu govoril. Tudi meni so sicer novi modeli Alfe všeč, pogrešam pa tisti občutek razburjenja in ščemenja, ki sem ga dobil, ko sem prvič videl 156. Občutek, ki govori; Mater, tole moram imet, pa če me potem takoj avtobus povozi, se spomnim, da se mi je trgalo, ko sem videl kakšno na cest. Ja, 156 je bila moja ljubezen na prvi pogled, 159 in Brera bo pa to verjetno še postala (se bom moral še navadit nanje).
Valter Da Silva pa zdaj "Alfe" riše pri drugih znamkah, žal. :(
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Glejte malo glasovanja za najlepsi avto na trgu med obicajnimi uporabniki pa vam bo jasno zakaj ej brera taksna kot je. :wink:

Drugace pa okusi so razlicni, nekaterim je vsec celo notranjost novega passata, a jim je treba to pravico pustiti, spet drugim je vsec zunanjost alfe 75 in tako dalje in vsi imajo prav. Vsak clovek ima pravico do svojega okusa.

Se mi zdi pa zanimiv en trend, ki ga opazam predvsem na tujih forum. Alfistom, ki jim tudi 10 mio Sit ni tezko dat za avtomobil, sta tako brera kot 159 sanjski in jih narocajo. Tako alfisti.net kot italiaspeed jih je kar poln. Tisti, ki pa so doslej vozili alfe, sedaj pa jim je 7.0 mio vredna 159 malce predalec pa jih na tem avtu vse zivo moti.

Dejstvo, ki pa sem ga objektivno poskusal ze vec krat predstaviti pa je to da 159 nova za svoj denar ponja mnogo vec kot tekmeci. Ti namrec z enako opremo in sposobnostmi stanejo precej vec. Pa objektivno gledano je res tudi, da sedaj na trgu v kategorijah 159, brera in spider konkurenca ne ponuja lepsega avtomobila.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Teo, ne more se nam dopasti samo zaradi tega, ker je na ne vem kakšnih lestvicah dosegla dobre rezultate in ne vem še kaj! Meni je avto grd za pop.... In kot so že rekli fantje, če bi Brero naredili tako, kot je bil prototip, bi bila ubijalsko lepa, zdej pa je res trivratna 159, oziroma za jo met v garaži zraven tastare 5 vratne Nubire! #-o
Slika
Odgovori
  • Informacija