gume-direkt?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
poco
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: nazarje

ma kdo kakšen info o kupovanju gum pri tem prodajalcu, kako je s tem plačilom v naprej, a je ziher??? #-o :mrgreen:
hvala lp
ko to tamo peva
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

ja je ziher.
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Uporabniški avatar
crto
Alfa Junior
Alfa Junior

a ma kdo kaksno izkusnjo s temi gumami:Falken-Ohtsu,
in ce kaksno?
-H-
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

crto napisal/-a:a ma kdo kaksno izkusnjo s temi gumami:Falken-Ohtsu,
in ce kaksno?
-H-
Nekaj je zapisanega v tej temi
Drugic pa poskusi uporabit opcijo iskanje.
Emperor of The Dark Realm
luigi61
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

Sedaj gume-direkt uporabljajo tudi plačilo preko kreditnih kartic, kar kakšno leto nazaj ni bilo mogoče.

Moj sodelavec je kupil pred enim mesecem. Dobil v 4 dneh. BP
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

Stvar deluje. Naročiš, plačaš v naprej ali s kartico in dobiš. Tako kot pravijo cca 4 dni, čeprav se je v primeru mojega brata stvar zakomplicirala. Pljunem namreč čez dostavno službo DPD. Fantje so dobil paket iz nemčije v dveh, treh dneh in potem naj bi šli kao trikrat na dostavo. V prvo jim je zmanjkalo časa zato dostava ni bila izvršena, v drugo in tretjo pa naj bi bili na naslovu in pustili obvestilo. Malo morgen. Obvestila ni bilo nikjer. Ne pisnega ne telefonskega. To, da smo zvedel, da so gume v slo sem ugotovil povsem naključno. Iz golega dolgčasa sem šel brskat na njihovo stran in našel možnost sledenja kjer za foro vkljuvam številko, ki jo je fant dobil in ugotovim, da so gume že teden dni v slo. Jasno prec pokličem brata ampak on o tem ne ve nič. Naslednji dan kličem na DPD v MB se gospa opravičuje in da bi moralo biti kako obvestilo, pa če ni v nabiralniku je pa verjetno kje prilepljeno, itd... Itak da ni blo, v četrtek je bil potem praznik, pa sem jim naročil, da grejo v petek na dostavo in jim še enkrat zaupam telefon od brata. Njega sicer pokličejo ampak so spet začel mutit in nakoncu je brat popustil ter šel po gume sam v MB. Pazi zdej to foro... Stanuje precej na odročnem kraju in nima še hišne številke na hiši saj je ravnokar končal fasado. Kurir DPDja ga je našel v šusu in mu pustil obvestilo. Ja valda. Sploh ni poizkušal oz. ni našel pa je potem neko x kodo dajal v sistem, da bi pa poklical to pa ne. Sam sem kurir in vem kako je fuk iskat nekje bogu za ritjo, pa da so še številke pomešane. Nočna mora, ampak naredim vse da zadevo dostavim... Prvo iščem, nato kličem, če telefona ni ga dobim na naši centrali, če se nihče ne javi in hiše ne najdem oz naročnik ne obstaja v telefonskem imeniku, dam pošiljko na tracing le-ta pa poišče človeka in se z njim domeni kdaj in kam dostavit pošiljko. Tale DPD je trenutno najslabša možna izbira v sloveniji in kanim poslat en dopis na Delti.
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

ok mene pa sam zanima če naročim ( sj sm) gume in jih kao plačam preko banke - računa...

k mi pošlejo mejl je to to al kaj?... grem pač na banko vplačam položnico ZA TUJINO - izpolnm.... in to je to al kaj?

al morm še čakat da dobim kakšn račun od njih prej pa ga pol poravnat ......
Uporabniški avatar
Johny
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Lj.

... ja jest sm šel na banko pa to plačal sam mi je na banki zaj***** ker ni vpisala zaporedne številke naročila kot to zahtevajo... in nekako po 14 ih dneh dobim opomin kaj je s plačilom, tako da sem moral skenirati nakazilnico in jo mejlati nazaj no nakar dobim po enem tednu, da so nakazilo dobili in da bodo pnevmatike dostavljene 3.5.06 ampak do danes jih še ni :?

mislim pa da naša kurirska služba tle neki štrika...

jest upam da jih dobim :mrgreen:

vmes sem bil že primoran kupiti druge z alu platišči vred #-o
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Jaz sem tudi šel plačat na banko in sem potem čakal še ves teden na potrdilo, vmes sem jim tudi poslal poskenirana nakazila in potrdilo na njihov mail. Me je že mal bolela glava k ni blo nič od mojih 124 ksit, pa se je stvarca vseeno uredila.

Dobil sem jih pa en dan pred napisano dostavo, vsega skupaj 9 dni.

Pojdi na stran kurirja v mojem primeru GLS in poglej če imajo možnost sledenja in vanjo vpiši cifro pošilke ki si jo dobil na potrdilu naročila.

Aja jaz sem tudi napisal, da bi rad gume letnik 2006, pa so sicer napisal, da tega ne morejo zagotoviti, ampak sem vseeno dobil vse 4 gume letnik 2006.

PS
Ko bom spet naročal gome pri gume-direkt, bom takoj po nakazilu poskeniral vse skup in jim poslal na mail in upam, da bo stvarca še hitrej zlaufala.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
Johny
Alfa Member
Alfa Member

... ja gume so ble že 28.4. v ljubljani, sem preveru po trackingu, sem jih tud klicu in so mel vse moje podatke sam za moje gume niso mel pojma ker knedl se voz z njimi okol #-o

evo jutr jih spet mal pokličem pa da jih vprašam po zdravju, mogoče pa nimajo dometa cirka 6km iz ljubljane, kaki amaterji, če kakega srečam na cest ga zrinem v graben #-o

A ma kdo kako idejo, da jim naredim štalo :evil: ,k sm čist penast!!!
Uporabniški avatar
Johny
Alfa Member
Alfa Member

huh gume so mi dostavl po enem mescu, s težavo! #-o
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

kakšne komplikacije so se pa pojavilie. Vsi, ki jih poznam, so gume dobili v največ 10 dneh.
Uporabniški avatar
Johny
Alfa Member
Alfa Member

...najprej so mi zaj**** na banki ko niso napisal sklica kot št. naročila
potem nekak po trackerju preverim in so ble iz nemčije v lj v 2h dneh
no pol sm pa čaku 14 dni da me pokličejo... pa me niso
nato jih jest kličem pa so rekl da so paket že skušal dostavt (ne verjamem) pa mi obljubjo da bom dobil klic od kurirja naslednji dan (pa nič)
potem čez en teden spet kličem pa zdej že niso več vedl kje je ta paket
(je rekel da me pokliče nazaj ko izve - pa spet nič)
kličem drug dan pa jim povem par mastnih pa mi osebno zagotovi da jih dobim že popoldne - pa jih ni
počakam par dni in jih spet pokličem in jim dam ultimat da jih hočm vidt do 12h če ne bo pokal ...

:evil:

no in glejga zlomka gume so mi dostavl #-o

tko na kratko (aja sm pozabu napisat da sm jih klical najman 5x in jim dal mojo številko)

na gumah je bla namreč napačna (spredaj je manjkala 0 in bebci so klicali bog ve kam)
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Torej ga je biksala dostava, ti in banka in ne gume-direkt.
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

Jst sm jih dubu brez problema in to u cca 2 tednih...
pa jih tud nebi ker sm 2krat se zgrešu z kurirje... pa jih je na srečo lahko uzel bratranc...

Kurirstvo jih muči!
Odgovori
  • Informacija