Torej stvar je taka, kolega kupuje 164ko, 2.0TS z okoli 200k km. Stvar ima vso opremo pa še neko hudo notranjost - nevem čigavo k mi ni znal povedat, sam pa tut nism avta še vidu. Je metalik modra in je od 1.LASTNIKa.
Ni bla stolčena in je baje tipitopi ohranjena.
Stric hoče zanjo 400k sit...je to velik? Jst mislm da če da za ene 300k da je ok nakup.
In pa a so mele te 2.0TS mašine ketno namest jermena? Ker mi je neki ketno omenjal sam...nevem al so sploh mele te mašine ketno kdaj?
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Miholl napisal/-a:Ja sam ta 2.0 ts v 164 je 16V ali pač ne?
Pač ne. V 164 ni blo 16v TS motorja.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
-če je res tipi topi,pol mu teh 100 jurjev za zraven dat ne bi smelo delati priglavic
-primerjaj malo cene punteja,twinga in podobnih jajc pa boš hitro ugotovil ali je predraga glede na to kaj ti ponuja
Pozdravljeni-sem nov v tem klubu in vas prosim za nasvet
namreč nameravam kupit alfo 164 TS letnik 95 in me zanima kaj pomeni za motor 230000 prevoženih km,avto je odlično ohranjen.
hvala za nasvet
lp
Vitorio
Kaj pomeni je težko rečt na pamet. Vem pa da ima uporabnik alan Q4 več kot 270000km na 155ki 2.0 ( sicer ta nov twin spark) pa dela k urca. Seveda pa je bil avto vzorno vzdrževan. Tako da če je bila tvoja 164ka lepo vožena in vzdrževana, ne bi smelo biti nikakršnega problema zarad km. Če je motor slišati zdrav, ne kadi in lepo vleče se nimaš kaj bati.
jz mam na svoji 2.0ts ze cez 200000 km in dela kot iz fabrke. pozanimaj se o servisih, pelji en krog in ce bo vse tako, kot mora bit potem te nima kaj skrbet.
kakšne hibe imajo tile motorji in kaj najpogosteje se kvari ter na kaj moram bit pozoren
lp
novi alfist
ps
se mi zdi da ne gre nevem kako-ne potegne--imam tudi grand cherokee 4.7 limited in gre ko k...ba ko stopiš na gas poleti pri alfi pa ko da rabi neki časa
2.0 TS SUPER
vitorio napisal/-a:kakšne hibe imajo tile motorji in kaj najpogosteje se kvari ter na kaj moram bit pozoren
lp
novi alfist
ps
se mi zdi da ne gre nevem kako-ne potegne--imam tudi grand cherokee 4.7 limited in gre ko k...ba ko stopiš na gas poleti pri alfi pa ko da rabi neki časa
2.0 TS SUPER
Ti motorji so najbolj nezahtevni za vzdrževanje in posledično tudi eni najbolj zanesljivih, crkujejo kakšni termostati, mogoče kak senzor nivoja olja in takšne bedarije. Če ne poznaš zgodovine avta in te skrbi da je z njim kaj narobe, se zapelji do najbližjega pooblaščenega serviserja in ga prosi za mnenje.
Primerjanje 2.0 4 cyl motorja s 187 Nm navora in 4.7l V8 s 400Nm navora je absurdno ...