Sploh pa ne gre skupaj kompletno svetla armatura in črn volan! vsaj meni ne. To je moje osebno mnenje.
Najprej:

Potem:
[/url]

[/url]

CD je v prtljazniku, celo 6 jih lahko spakiras v izmenjavalnik. Zakaj kasetnik, je mogoce tezko razumeti nekomu, ki tega avta ni kupil, saj verjetno ni ciljni kupec. Ciljni kupci so tisti ki kupujejo BMW serije 5(kateri je v tistem casu imel serijsko kasetnik) in se vedno imajo vse svoje najljubse skladbe Beatlov posnete na kasetah...alfafil napisal/-a:-pa še zmeraj kasetnik,namesto CD-ja,pa kje živijo

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Pa vsak, ki si lahko privošči tak nov avto in so mu Beatli všeč, si kupi njihov CD!prjatu napisal/-a:Ne vem sicer kolk ste stari, ampak kasete z Beatli in podobno še vedno delajo, škoda ker nimam 166

Točno tako je. 166ka je lahko malenkost "zastarela" v notranjosti, vendar pa sem jo imel priliko uporabljati skoraj leto dni in dejansko je res - avto ti nudi konkreten nivo udobja, vožnja po 500km naenkrat ni več problem, ozvočenje (s kasetarjem vred) je prvovrstno...Skratka, ni pripomb! Tisti "zastarel" pa je v navednicah zato, ker je meni Alfa 166 (tako v stari kot novi izvedbi) še vedno najlepša Alfa (vsaj notranjost). Je pa res, da temna notranjost deluje veliko bolj prestižno in tudi skladno kot svetla.AR164TB napisal/-a:Samo vprašanje časa je bilo,kdaj se bo nekdo spravil nad 166-ko,ki pa si glede na svoja leta( 8 ) sigurno ne zasluži negativnih komentarjev za svojo notranjost,pa tudi zunanjost,o kateri pa tu ne govorimo.Verjetno noben lastnik 166-ke ne bo kritiziral notranjosti,pa ne zato,ker ne bi bil objektiven,ampak zato,ker ve,da se v njej počuti carsko in ker ti nudi v bistvu vse,kar ti avto lahko nudi,tudi kasetar.Torej,da ima avto poleg CD changerja še kasetar je kvečjemu prednost,ne pa hiba.Lahko debatiramo samo o barvnih kombinacijah,tu pa so okusi sila različni.Meni osebno je všeč črna notranjost,pa tudi svetle se ne bi branil.
In zaključek:glavne kritike na forumu doživljajo najboljše(najdražje)Alfe.Doživele so jih 159,Brera,nova Spider ,no in zdaj še 166,torej Alfe,katerih lastnikov ni na forumu ali pa nas je kot prstov na eni roki.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost