pomoč za novinca

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
sandi24
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor

Lep pozdrav
Sem novi na tem forumu,ter nov tudi pri tem da imam alfo.
Sedaj pa imam en problem.Problem je v tem da imam v alfi vgrajen alarmni sistem laserline in mi dela malo težave,kajti imam prvič avto z alarmom in se nič ne spoznam na to. Stvar je v tem da ko se mi alarm sproži in ga prekinem z daljincem se mi ponovno vklaplja po 30 sec. in jaz ga resetiram z ključom in nevem kaj vse nakar naenkrat neha in nevem v čem je fora. Tako da v bistvu nimam pojma kako se ga izključi da se potem nebo spet vklopil po 30sec.
Že v naprej hvala za vašo pomoč
zero
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana-Dobrunje

Če maš alarm naknadno ugrajen v avto si zraven dobiv kluček da ga lohka izklopiš.to se prav izklop ga pa ponovno vklop pol se boš mogu pa mal z dalincem igrat zato ker ponavad se da alarme po svoje nastavet.

Lep pozdrav
Alfa 146, BMW E12 520/6, E39 535iA
sandi24
Alfa Junior
Alfa Junior

dobil sem zraven daljinca ter nekakšen kluč za resetirat ki se resetira na amturki,posebaj ključa za izklop ali vklop alarma pa nimam,problem je ker sploh nevem kje je alarm vgrajen. :P
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Si poskusil ko se ti alarm vključi in ga ti z daljincem izljučiš, potem še odklenit in ponovno zaklenit avto z daljincem ? En kolega je mel podoben problem in dokler ni avta odklenil in zaklenil nazaj se mu je alarm ponovno vklapljal.
sandi24
Alfa Junior
Alfa Junior

Ja sem probal in ni pomagalo,vse bolj se mi zdi da deluje spet normalno ko grem vse vrata odpret in ponovno zapret,kot da bi mi kje vlaga prišla na kontakte al kaj podobnega. Je to možno?
Pojma nimam kaj bi lahko blo to krivo. #-o
danijelmlakar
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor

Tudi jaz imam alarm, pa mam probleme! Dobil sem ključek, s katerim ga resetiram, pa sploh ne vem kje se resetira! Moral pa bi ga, ker se mi je enkrat sprožil,od takrat naprej pa nekaj ne štima! Kje si ta ključek vstavo? Sploh ne vem če je not v avtu ali kje pri mašini!
Alfa 33 1.3
Alfa 145 1.6 Boxer
Alfa 156 1.8 16V
Alfa 159 Sportwagon 1.9 JTDm
Alfa Brera 2.4 JTDm
sandi24
Alfa Junior
Alfa Junior

jaz mam to za alarm resetirat not na amaturki zraven lučke ampak to mislim da ni pravo ker nena pomaga. sam alarm pa mislim da je montiran od spredi pri mašini. nevem jaz ga bom pelo da mi ga pogledajo tisti keri se spoznajo na to. jaz se ga prav bojim vklopit zvečer ker me je strah da bom mogo ki srdi noči letat vuni okrog avta :lol:
danijelmlakar
Alfa Member
Alfa Member

ja jaz ga avtomatsko vklopim, ko avto zaklenem! Pri lučki pa nimam možnosti resetiranja, ker nikjer ne morem vstavit ključeka!
Alfa 33 1.3
Alfa 145 1.6 Boxer
Alfa 156 1.8 16V
Alfa Brera 2.4 JTDm
Uporabniški avatar
big foot
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

moj ima opcijo da se avto po 30 sec ko se nic ne dogaja z njim avtomatsko zaklene. Tudi ce ga odklenes z daljincem potem pa ne odpres vrat ali kaj podobnega se bo sam zaklenil. A si zihr da ni to to? To opcijo lahko drugace skenslas samo do enega elektronckarja pojdi.
(btw jaz sem na moji to takoj izklopil, ker mi je slo na zivce)
danijelmlakar
Alfa Member
Alfa Member

to pa je samo nastavitev alarma! Če maš navodila, lhako to sam nastaviš
Alfa 33 1.3
Alfa 145 1.6 Boxer
Alfa 156 1.8 16V
Alfa Brera 2.4 JTDm
sandi24
Alfa Junior
Alfa Junior

tak jaz sem danes občutljivost alarma nastavil na minimum in trenutno se še mi alarm ni vklopil tak da je stvar zaenkrat rešena če pa se bo slučajno spet to pojavlo pa bom mogo do avtoelektričara. :roll:
Odgovori
  • Informacija