Luknja za power iz akumulatorja na ojačevalc :)

Vse kar se tiče avtoakustike
Odgovori
Charlie
Alfa Junior
Alfa Junior

Živjo, najprej se opravičujem če sem tole v napačno temo postavil, kot vidte mam problemček.In sicer kje za vraga dobim luknjo da prvlečem kabel iz mašine beri akumulatorja v kabino do prtlažnika do ojačevalca?

Nikjer ne najdem ene luknce da potegnem v kabino kabel od mašine, niti najmanjše. Mam pa AR 146 1.4 TS 16v in bi prosu če mi nekdo razloži kje bi se to najbl dalo na izi potegnt, brez vrtanja Sad

Hvala vnaprej, besedilo je mal blabla ker sem pijan ! Razz

PS v malih oglasih sem dal isto temo se opravičujem, sem spil liter jacka dons hjaha
Charlie
Alfa Junior
Alfa Junior

aha pa še tole me zanima, ktere zvočnike ovalce ter spredaj sistem priporočate?
mike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: bohinj & KR

jst sem en cajt iskal luknjo, pa sem obupal, vzel sveder in prevrtal podn.
drgač pa naj bi bla pri požarni steni ena luknja, skos katero se še da zbasat ta kabel. sam men se res ni dal iskat, kje je.
je pa v področju Akustika se mi zdi ena tema, kjer so opisal, kje točno es ta luknja nahaja.

evo, sm ti poiskal viewtopic.php?t=4883
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

luknja je nad varovalkami je pa težko zravn pridt
Charlie
Alfa Junior
Alfa Junior

mike napisal/-a:jst sem en cajt iskal luknjo, pa sem obupal, vzel sveder in prevrtal podn.
drgač pa naj bi bla pri požarni steni ena luknja, skos katero se še da zbasat ta kabel. sam men se res ni dal iskat, kje je.
je pa v področju Akustika se mi zdi ena tema, kjer so opisal, kje točno es ta luknja nahaja.

evo, sm ti poiskal viewtopic.php?t=4883
model hvala ti, bom dons to upedenal :D
Odgovori
  • Informacija