Z nirmalno vožnjo nardiš tudi 100-120! Meni če tankam ko se prvič užge lučka gre noter cca 48 l bencina! Ko je pa prou suša pa 59!vitorio napisal/-a:KOLKO PREVOZIŠZ REZERVO(motor 2.0 TS) ČE VOZIŠ NORMALNO?

da petrol cagr laze lahko potrdim tudi iz lastnih iskusenj....nategatorjicolibry napisal/-a:jst sm v kolegovo QV natankal 62L???? mi ni blo jasn majo pa 61L tank pa se zihr je blo notr neki
v svoji k mam pa 51L tank sm natanku pa 53L!!! pa sm notr meu zihr se neki benza.... petrol cagr LAZE!!!
![]()
![]()
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

pred kakšnim letom sem bral v AutoBild-u da so kontrolirali enih 100 pump po nemčiji in ugotovili da cajgerji kažejo točno pri malem pretoku (ko na pištoli nalivaš počasi), pri polnem "gasu" tankanja pa pride do odstopanja v merilni napravi pumpe (notranje trenje,vztrajnost...)Miholl napisal/-a:Ej jst sm v boxerco natočil 54 litrov, pa ma po bukvi 51L tank...
Drgač pa če zatežiš na petrolu, majo neko posebno umerjeno litrsko flaško ki jo pred tabo napolnejo - tko da nej nebi narobe kazal...

FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

Miholl napisal/-a:Ej jst sm v boxerco natočil 54 litrov, pa ma po bukvi 51L tank...
Drgač pa če zatežiš na petrolu, majo neko posebno umerjeno litrsko flaško ki jo pred tabo napolnejo - tko da nej nebi narobe kazal...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta