sem novopečeni lastnik alfice 2.4 jtd, pri kateri sem opazil, da se kljub daljši vožnji ali pa, če avto stoji prižgan na mestu 15 minut, temperatura ne dvigne na 90 stopinj, tako, kot sem bil vajen pri moji 155-ki. Tako kazalec v najboljšem primeru prileze na sredino med 50 in 75 stopinjami celzija.
Pri meni je enako. Imam 156 2.4 jtd, temperatura pa je okoli 70 stopinj. Na 90 se povzpne če dalj časa stojim na mestu. Kdo ve koliko stane termostat za to Alfo, letnik 2002 ?
Sem prebral, pa še vedno nevem kaj je prav in kaj ni.
Veliko je bilo govora o okvarjenih termostatih - mene pa zanima kolikšna je delovna temperatura motorja 2.4 JTD. Nekateri navajajo da znaša med 77 pa do 87 stopinj. Je to res??
Poleg tega se mi zdi čudno, saj mi po cca. 4-ih minutah vožnje, gretje že deluje - če bi bil zanič termostat mi najbrž nebi tako hitro grelo.
Cagar pa se max. dvigne na tam nekje 65 stopinj, kar je nekam malo...
colibry napisal/-a:v eni izmed tem je napisano kaj je vzrok za to in tudi kje kupiti aftermarket termostat dobre kakovosti da ni nihanje kazalca za temperaturo.
LP
Za 2.4 JTD ? Nisem zasledil, da bi se dobil ponaredek.
Jaz imam sicer 1.9 jtdm, ampak sem imel enak problem kot ti. Temperatura se nikakor ni dvignila čez 70°C, razen v redkih primerih če sm se vozu tle po mestu. Neglede na to je vseeno delalo gretje v avtu in to tudi dokaj hitro. Vseeno sem šel po nov termostat, original. Cena je bila 90€. Zdaj se temp. lepo dvigne na 90°C in tam tudi ostane, neglede kje se vozim. Mogoče glih kako malenkost še varira, a vse v mejah normale. Pri mehaniku je pogledal podatke, kjer piše da naj bi termostat odpiralo pri 88°C, torej sklepam da pod to temperaturo bi ne smelo it, enkrat ko se segreje.
Pozdravljeni,
tudi jaz sem "še" ponosen lastnik svoje Alfice 2.4 jtd in imam enake izkušnje s temp. Ta se ne segreje čez 70 stopinj. Jaz si s tem "še" nisem delal težav, avto se hitro ogreje in sem pač mislil, da je vse OK... do zdaj!
Kaj, fantje ste resnično prepričani, da je termostat, glede na to, da je temperatura konstantna 70 stopinj
Prekleto, izgleda, da ima vsaka druga jtd zanič termostat ali kaj. Na forumu Alfa 156.net sem prebral, da nekaterim tudi po menjavi termostata temperatura ni šla kaj dosti čez 70 stopinj. In tega me je strah, če bom menjal... Pa tudi okoli 30 jurčkov je kar veliko denarja .
Jaz mam lybro 2.4 jtd če tokaj šteje mislim da je enak motor l 00. sem testiral in sicer da sem ga segrel ampak se tudi ni vzdignil nad 70 oziroma bil mal nad 70 nato sem ga na mestumalo turiral na 2.5 obratov se je dvignilo na 90 in tam ostalo, šel na avtocesto vozil cca 130 in bila temp 90 oz malo pod sel dol z ac stal 15 min. temp 90odpeljal po navadni cesti med 1.5 do 2k obratov cagar padel na 70 oz malo nad, ko sem žgal se je dvignil na 80-85. vprašal Rafkota ni vedel je šravfal kasneje eno pa pravi, da se obnaša isto kot pri men.
Vprašal tud Kranjca pravi, da je to normalno ker se baje pri dizlu ne da vzpostavit tako da je temperatura 90 konstantno.
za mojo pride termostat najcenej v Anet 6-7 k, najdraži motomat 14k od ponaredkov.
imel iste težave, dokler nisem dal 8 k SIT in si privoščil termostata ( ni orginal, Vernet) in deluje brezhibno. torej temperatura je po razumnih kilometrih vožnje milileter ali dva pod 90.
in tak mora bit. To da pa kdaj zaniha za par stopinj, se pravi do sredine pa malenkost dol je tudi že bilo opisano.
Dajte sebi naredit uslugo pa si nardite strošek tega termostata ker se na dolgi rok splača. (verjetno ni treba razlagat zakaj )
"Caution:
Nitroglycerin has the capacity to sense when a stupid or clumsy person is around and, if given a chance, it will try to kill him."