za stilota ti lahko povemm ma kolega starga skoraj leto (kle nekje) sicer ma jtd motor ampak za enkrat ni še nč crknill drugače se mi pa zdi da za 2.4 motor je kr mal prelen (kukr sm gledu podatke)
Mah, ta Abarth je bla precej zgrešena zadeva. Ima res lep zvok (5 cilindrov), ampak to je pa tudi vse, visoka poraba, zmogljivosti pa švoh, kar se samo še stopnjuje, če ima Selespeed menjalnik.
Nekej se je govorilo, da bo prišla zamenjava motorja za Abarth - in sicer 2.0 TB ~220KM in to že kakšno leto ali dve nazaj, pa še nič o tem...
: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!"
Vem da je ze stara tema. Ampak preizkseno gre enako kot 33 1.7 16V. Do konca druge. Koncno hitrost ma nekje 10-15 km/h visjo. Selespeed menjalnik zna vcasih malo zezat. Pozna kdo koga, ki bi kupil to ?
Vozil sem ga in kar lahko povem, je udobna vožnja, svetski zvok, zadovoljive zmogljivosti, nič podobnega brutalizmu, menjalnik Selespeed je največja Fiatova polomija. Prej ko parkiraš, mine dan!
LaserJaMM napisal/-a:Vem za nekoga ko mu je pri prehitevaju kamiona na cesti lj-trebnje napisalo na displayu : GEARBOX FAILURE. Pa se ti še kdaj used u ta avto če upaš
Bo birdy kej več povedal ker pozna tipa (še je živ) v živo.
Moj brat je nabavu Stilo 1.9 JTD MultiJet in to je to! Avto gre dobesedno ko prasica! Vleče v vseh območjih vrtljajev, ni važno, kje ga teraš.
Je pa seveda plastika v notranjosti vredna manj, kot v moji 17 let stari Alfi, udobnost vožnje na nuli, motor robani kot v Zetorju,..... ampak gre pa ko space shutle!
veloce napisal/-a:Moj brat je nabavu Stilo 1.9 JTD MultiJet in to je to! Avto gre dobesedno ko prasica! Vleče v vseh območjih vrtljajev, ni važno, kje ga teraš.
Je pa seveda plastika v notranjosti vredna manj, kot v moji 17 let stari Alfi, udobnost vožnje na nuli, motor robani kot v Zetorju,..... ampak gre pa ko space shutle!
A dej ne bluzi. kako lahko rečeš da se bolj peleš v 17 let starem avtomobilu, kot pa v cca 5let starem? A zate obstaja samo ar 75 al kaj? Sej je men tut 33 -ka huda, ampak to še ne pomeni da se pa boljš peleš kot v Stilotu.