Stilo 2.4 abarth

Fiat, Lancia, Ferrari, Maserati,...
Uporabniški avatar
XeNN
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Ma kdo kake izkušnje s tem avtomobilom? A je za kej? Performance ima podoben alfi 156 2.0 166KM, kaj pa drugače, po kvaliteti? LP
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

za stilota ti lahko povemm ma kolega starga skoraj leto (kle nekje) sicer ma jtd motor ampak za enkrat ni še nč crknill drugače se mi pa zdi da za 2.4 motor je kr mal prelen (kukr sm gledu podatke)
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lj.si
Kontakt:

Mah, ta Abarth je bla precej zgrešena zadeva. Ima res lep zvok (5 cilindrov), ampak to je pa tudi vse, visoka poraba, zmogljivosti pa švoh, kar se samo še stopnjuje, če ima Selespeed menjalnik.

Nekej se je govorilo, da bo prišla zamenjava motorja za Abarth - in sicer 2.0 TB ~220KM in to že kakšno leto ali dve nazaj, pa še nič o tem...
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
DaviiD
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor
Kontakt:

Vem da je ze stara tema. Ampak preizkseno gre enako kot 33 1.7 16V. Do konca druge. Koncno hitrost ma nekje 10-15 km/h visjo. Selespeed menjalnik zna vcasih malo zezat. Pozna kdo koga, ki bi kupil to ?

D.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Vozil sem ga in kar lahko povem, je udobna vožnja, svetski zvok, zadovoljive zmogljivosti, nič podobnega brutalizmu, menjalnik Selespeed je največja Fiatova polomija. Prej ko parkiraš, mine dan! :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Vem za nekoga ko mu je pri prehitevaju kamiona na cesti lj-trebnje napisalo na displayu : GEARBOX FAILURE. Pa se ti še kdaj used u ta avto če upaš :)

Bo birdy kej več povedal ker pozna tipa (še je živ) v živo.
Uporabniški avatar
Don Picco
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo MiTo QV
Kraj: Ljubljana-Crnuce
Kontakt:

LaserJaMM napisal/-a:Vem za nekoga ko mu je pri prehitevaju kamiona na cesti lj-trebnje napisalo na displayu : GEARBOX FAILURE. Pa se ti še kdaj used u ta avto če upaš :)

Bo birdy kej več povedal ker pozna tipa (še je živ) v živo.

hehehehe.....ta je pa huda...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
We brake 4 Nobody
!!!AR - 156 2.5 v6!!!
!!!AR-MiTo QV!!!

“A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.”
— Jeremy Clarkson
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Moj brat je nabavu Stilo 1.9 JTD MultiJet in to je to! Avto gre dobesedno ko prasica! Vleče v vseh območjih vrtljajev, ni važno, kje ga teraš. :mrgreen:

Je pa seveda plastika v notranjosti vredna manj, kot v moji 17 let stari Alfi, udobnost vožnje na nuli, motor robani kot v Zetorju,..... :mrgreen: ampak gre pa ko space shutle!
Slika
androh
Alfa Member
Alfa Member

Tudi sam sem od Stilota 2.4 abarth preveč pričakoval (imel sem ga na testu), tako da me je razočarla na celi črti.

Preverjeno nudi več užitkov od zgoraj omenjenega Stilota, Bravo HGT (pa še klasičen - beri boljši - menjalnik ima :evil: )
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Meni se zdi mal len sploh un selespeed varianta. Sem na ilegalcih enga poču z mesta in v letečem štartu na 402m. Seveda z mojo 33 1.3 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

1.3 dvojni frgazer mogoče k med 1.3 ie je kr velka razlika sm jo včer pelu pa je lena k prasica moja frgazrca je bolj letela
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Fergazerce so šle ko nore!!!! Jaz sem imel Fiat Uno 60S z dvojnim fergazerjem in je letel ko svina.
Slika
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Pa pravjo da prašiči ne letijo! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slika
mitja155
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana

veloce napisal/-a:Moj brat je nabavu Stilo 1.9 JTD MultiJet in to je to! Avto gre dobesedno ko prasica! Vleče v vseh območjih vrtljajev, ni važno, kje ga teraš. :mrgreen:

Je pa seveda plastika v notranjosti vredna manj, kot v moji 17 let stari Alfi, udobnost vožnje na nuli, motor robani kot v Zetorju,..... :mrgreen: ampak gre pa ko space shutle!
A dej ne bluzi. kako lahko rečeš da se bolj peleš v 17 let starem avtomobilu, kot pa v cca 5let starem? A zate obstaja samo ar 75 al kaj? Sej je men tut 33 -ka huda, ampak to še ne pomeni da se pa boljš peleš kot v Stilotu.

Mal se umiri s takimi izjavami...
Odgovori
  • Informacija