Zanimajo me stroški vzdrževanja, rednih servisov, kakih traparij, ki se znajo pojavit na V6 motorjih (še posebno 155). Pa tudi REALNA poraba, večinoma po mestu - kako se da vozit?
Hvala.
Moderator: Tehnika moderatorji

Tile ojnicni lezaji so me mal zbodli, od kdaj spada generalka pod vzdrzevanje? Ker namrec med normalnim servisiranjem poseg kot je menjavanje ojnicnih lezajev ne obstaja. Sploh pa ce bi menjal vse kar si nastel bi samo deli prisli vec kot 100 tisocakov (samo napenjalec je 60k+).veloce napisal/-a:Zelo malo vzdrževanja. Splača se na začetku vložit nekaj vanj in potem bo tekel brez problema. Na tvojem mestu bi vsaj ojnične ležaje zamenjal, olje, filtre, svečke, jermen in napenjalec obvezno in to je to. Hja ene 100 jurčkov sigurno, ampak potem bo špica.
Poraba se giblje med 9 litri lepe relacijske vožnje pa do 15-16 grobe.

To ni generalka! Na moji je bil en ležaj fuč in je naslednjemu lastniku žal šel v franže in zvil gred! menjat ojnične ležaje ni tak strošek, saj ležaji ni treba, da so original. Moj kolega ti jih zamenja za male pare! Ne ga srat z generalno! Ojnični ležaji velikokrat gredo, zato se jih splača menjat, dokler je še čas. Sej če nočeš poslušat, ti ni treba, ampak če je ena komponenta v V6 motorju slaba, lahko naredi totalno škodo in potem si ob motor. Pa šparaj zaradi mene. tisti, ki gre iz L4 na V6 mislim, da gre zato, ker si to lahko privošči, ne pa zato, da bo potem jokal in stokal. Zrihtat, pa bo. Kaj pa je danes 100 jurjev.GTA lover napisal/-a:@ShadowX: hvala, zelo koristen post!![]()
@Veloce: če morm za kolikortoliko brezskrbno vožnjo narest generalko, potem ostajam na štirih cilindrih![]()
Kar se porabe tiče se pravi, da lahko računam na 12 litrov po mestu??

Jep, glih ta jaaxa napisal/-a:Te mika od colibry-ja a a a ?

100 jurjev je POL vrednosti avtomobila (skoraj, če sem natančen), kar pomeni da je cena avta čez 200kSIT.veloce napisal/-a:Tvoja odločitev! Če boš kupil avto za 100 jurjev, raje pejdi na počitnice za ta dnar! Boš vsaj mel kaj od tega!
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov