Saj je bila res mal huda primerjavaTurtle napisal/-a:pol pa pozab enoprostorca pa vsi na kombije navalit....![]()

Zaposlen sem v največji prevozniški firmi v slo (dnevni promet cca 150 ton samo v mb),tako da vem,kako zgleda kombi...dejan napisal/-a:Pejt enkrat probat peljat še kaj drugega kot osebni avto, pa boš videl, da so časi TAM-čkov, ki so šli po ravnem 70 že davno minili. Danes te vsak kombi pihne, po ravnem in po ovinkih, če nimaš avta z 100 konji, da ne govorimo o enoprostorcih...tito156 napisal/-a:Zakaj se nekateri omejujete z enoprostorci,ko pa lahko z B vozite do 3.5 t-torej precej večjo zadevo. Če pa imate slučajno D pa nič razmišljat-avtobus kupit!![]()
Kadar se jest usedem v službenega kombija (tadolg peugeot boxer HDI), je bolj malo junakov ki mi sledi z osebnimi avtomobili.

Alfa nima štirivratnega avta z velikim prtljažnikom ? 166? Ni dovolj velik al nima 4 vrata? Naj takoj povem da nimam (še) otrok, torej bi zdaj že mogu nehat pisat, ker nimam izkušenjdejan napisal/-a:Jest dokler imam majhne otroke ne kupim več drugega kot avto s štirimi vrati in ogromnim prtljažnikom, samo na žalost alfa tega nima.

-ko bi šele vedli kako gre mazda MPV TD 136,nisem je primerjal neposredno z mojo 147,ampak mislim da bi izid bil neodločen če že ne boljši pri mazdi,čeprav piše da ima od 0-100 13secdejan napisal/-a:Moj avto je bil do nedavnega 145 QVAlfaspider napisal/-a:Če se tebi zdi, da kombi leti v primerjavi s tvojim avtomobilom ni finta v kombiju ampak nekje drugje.
tko da mi hitra vožnaj ni tuja. Drugače pa sem dal primerjavo na splošno s prometom na slovenskih cestah. S kombijem ki ima TD mašino s 130 konji si v normalnem prometu več kot konkurenčen
, če ne verjameš gremo lahko pa kdaj probat.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov