OT
1. Vem da @dashi ni nikjer napisal da govori o alfi in je bilo govora samo o motorju, a hotel sem rečt, da bi bilo bolj odkrito če bi pač povedal da je govora o Astri........osebno mnenje.
2. Ne vem če je glih starost
najbolj pomembna glede kvalitete foruma, ker je že marsikdo pri 20-ih dokazal tle gor, da je bol zrel kot nekdo ki jih ima 30+. Ko sem napisal da me moti, da nekateri uporabniki nimajo napisane njihove starosti (kraja in podatkov o vozilu) pri profilu, je pa zato ker potem imam (vsaj jaz) neko "sliko" uporabnika in imam lahko drugačen pristop do njega tudi glede na njegovo starost.
Saj ne pravim da se mora kdo strinjat z mano, ker je to pač moje mišljenje in ga nobenemu ne vsiljujem. O tem kako bi se lahko kvaliteta foruma izboljšala bi lahko še in še govorili (verjetno bi bilo res bolje za mizo ob pijači

), pa še ne vem če bi prišli do zaključka. Lahko dam samo primer kako je na
Alfa147virtualclub, kjer je za dostop do določenih tem (mali oglasi,....) pogoj najmanj 10 napisanih postov. Je pa nabijanje postov (npr. samo z raznimi smeškoti) kaznovano z banom najmanj 6h če se ne motim. Med drugim je v pravilniku poudarjeno, da je strogo prepovedano debatiranje o prekrških na cesti, posebno pa debate o najvišji doseženi hitrosti na javnih cestah......kot se tle nekateri hvalijo kako so se peljali po AC 200km/h +
Sicer pa bi ta debata sodila v novo temo tako da......
Se še enkrat opravičujem za OT.
LP