Ponadavi se peljem iz Črne do Dravograda pol pa gre čez 2.5rpm, tud če po prevalah in ravnah 40-50km/h vozim. Sej sem te videl enkrat z tvojo GTV-jko, zakon avspuhiUnicorn napisal/-a:No saj glede na to kje si doma ti kaj drugega itak ne ostane zjutraj v "gužvi". Moja mat dela v Črni (zavod), pa tudi na enak način "segreva" mašino (hočeš - nočeš). Je pa tut itak škoda vsakega avta po naših cestah terat.
In - kam se to furaš? (pardon za offtopic)

Glej, zbudi se enkrat ob 2eh zjutraj pa takoj ko se boš zbudo polna šprinti enih 60-70m pa boš videl a je slabo ali nesport napisal/-a:No ko ste glih čist spremenil temo![]()
A je za motor kej nevarno da z mrzlim motorjem ornk potegnem,
amak samo do 3.000 obratov?
L.P.
Ne sej fora je u tem; če se zbudim ob 2h zutri hodim počas, samoOzi napisal/-a:Glej, zbudi se enkrat ob 2eh zjutraj pa takoj ko se boš zbudo polna šprinti enih 60-70m pa boš videl a je slabo ali nesport napisal/-a:No ko ste glih čist spremenil temo![]()
A je za motor kej nevarno da z mrzlim motorjem ornk potegnem,
amak samo do 3.000 obratov?
L.P.po mojem bi bolšji blo, da tega ne delaš ker ob polnemu gasu je eksplozija večja.....večja moč na glavno, ležaji,.....vse še nenamazano, ne-segreto, čeprav ko je mrzel motor oljna pumpa pod polnim pritiskom neki časa žene olje, samo vseeno, js nebi

Am... bi se mogu spomnit, pa se ne (me bolj malokdo prehiteva verjetno je bla mašina še mrzlaOzi napisal/-a:Ponadavi se peljem iz Črne do Dravograda pol pa gre čez 2.5rpm, tud če po prevalah in ravnah 40-50km/h vozim. Sej sem te videl enkrat z tvojo GTV-jko, zakon avspuhiUnicorn napisal/-a:No saj glede na to kje si doma ti kaj drugega itak ne ostane zjutraj v "gužvi". Moja mat dela v Črni (zavod), pa tudi na enak način "segreva" mašino (hočeš - nočeš). Je pa tut itak škoda vsakega avta po naših cestah terat.
In - kam se to furaš? (pardon za offtopic)malo od vidriha naprej sm te s puncini micri prehiteval

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti