Bol "zgoljufane dirke, že dolgo ne! Hamilton si je popolnoma zaslužil zmago, vse ostalo, bi se pa moralo po mojem prediskutirat. Nova pravila so u RITI, da bol nebi mogla bit. Alonso je moral it v boxe, ker če ne bi ostal na stezi brez bencina in zato dobli 10 sekund stop&go??? Ma kaj smo normalni isto Rosberg!!!!
Če bi se to zgodilo "našim" bi totalno znoru, samo dejstvo je, da morajo nova pravila spremenit.
Zdej novo pravilo pravi, da tisti, ki je prehiten za krog, se lahko, ko mu omogoč šef dirke, postavi spet na svoje mesto, tako da prehiti vse vklučno z Safety Car-jem!!!! Ma zakaj potem je sploh na pisti SC, če ga lahko dirkač prehiti in odpelje normalen krog????!!!!!
Da pa še dodam, glede novih pravil, se mi zdi povsem KATASTROFALNA izbira, da so omejili vrtenje motorjev na 19.000 obratov! Zgleda, da so s tem absolutno favorizirali McLarna, ker se od takrat ni več pokadilo iz njih....
Maj, dost, se mi ne da več! U glavnem, vedno bolj razočaran sem nad F1.
Še dobro, da se je pojavil Lewis Hamilton in pokazal jajčkarjem ki mastno služijo, da ni vse v denarju, ampak tudi v talentu. Bravo!
Ciao Alfista