F1 2007

Alfa racing, GHD, ETCC, F1, ostali moto športi
Odgovori
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: 50.000km od Ribata

massa in fisichella sta prepeljala rdeco luc pri izstopu iz boksov. alonso pa je sel v boks ko nebi smel. ni isto.
Uporabniški avatar
The Architect
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

Končno ena dirka na kateri se je prehitevalo in niso vozili eden za drugim kot račke!
Žal pa ferrarija zaostajata že 21 oz. 15 točk.
Jaz ne vem kako se je šumiju vedno poklopil da je zavil pravi čas v boxe. Tko kot danes Hamilton. Če bo tako nadaljeval ( vedno na stopničkah) ga kmalu ne bo več ujel nihče.
Kar pa se tiče rdečih, sm pa spremljal dirko preko neta na F1 strani live timing in moram rečt da po časih sodeč res nita bila konkurenčna.

Bomo videli kaj bo naslednji teden v ZDA.
Dvojna zmaga ferrarija? :wink:
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

massa in fisichella sta prepeljala rdeco luc pri izstopu iz boksov. alonso pa je sel v boks ko nebi smel. ni isto.
joooooj... #-o neumna pravila !!! :evil:

tej dirkalniki so res varni. pri 200 v zid :roll:
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

Bol "zgoljufane dirke, že dolgo ne! Hamilton si je popolnoma zaslužil zmago, vse ostalo, bi se pa moralo po mojem prediskutirat. Nova pravila so u RITI, da bol nebi mogla bit. Alonso je moral it v boxe, ker če ne bi ostal na stezi brez bencina in zato dobli 10 sekund stop&go??? Ma kaj smo normalni isto Rosberg!!!!
Če bi se to zgodilo "našim" bi totalno znoru, samo dejstvo je, da morajo nova pravila spremenit.
Zdej novo pravilo pravi, da tisti, ki je prehiten za krog, se lahko, ko mu omogoč šef dirke, postavi spet na svoje mesto, tako da prehiti vse vklučno z Safety Car-jem!!!! Ma zakaj potem je sploh na pisti SC, če ga lahko dirkač prehiti in odpelje normalen krog????!!!!!
Da pa še dodam, glede novih pravil, se mi zdi povsem KATASTROFALNA izbira, da so omejili vrtenje motorjev na 19.000 obratov! Zgleda, da so s tem absolutno favorizirali McLarna, ker se od takrat ni več pokadilo iz njih....
Maj, dost, se mi ne da več! U glavnem, vedno bolj razočaran sem nad F1.
Še dobro, da se je pojavil Lewis Hamilton in pokazal jajčkarjem ki mastno služijo, da ni vse v denarju, ampak tudi v talentu. Bravo!

Ciao Alfista :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Bomo pa dali moto GP na prvo mesto in gledali F1 ko ne do drugega dela, vsaj dokler se kaj ne spremeni. Vsak ki je gledal včeraj moto GP lahko potrdi, da je bilo 100x bolj zanimivo kot F1. Še bolj mi je žal, da je bil "najzanimivejši" trenutek nesreča Kubice :? .

Sicer pa vse pohvale Hamiltonu, ker si fant res zasluži tudi to, da postane prvak........ok, za prvo leto naj bo drugi, takoj za Masso :mrgreen: .
Slika
Uporabniški avatar
tym_alfa
Alfist
Alfist
Kraj: izola
Kontakt:

kot je napisal alro je bla dirka motoGP res 100x lepsa za gledat ,F1 sem gledau do polovice pol pa sem pogledau samo se konec ker mi ni blo zanimivo #-o
ja hamilton pa more bit 2. za masso =D>
Slika
Slika
Uporabniški avatar
šafla
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Hyundai Kona
Kraj: Kranj - okolica

V nedeljo sem po (zelo) dolgem času spustil ogled dirke F1, še več, niti posnetka si nisem ogledal. Pa se mi zdi, da mi nič ne manjka, ker sem si prej ogledal dirko moto GP - odlična dirka, kljub temu, da Rossi ni zmagal 8) .

Kubica je bil včeraj že odpuščen iz bolnišnice in si močno želi dirkati že ta vikend v Inianapolisu :?: :?: :?: , če mu bo dovolila zdravniška kopmisija FIA-e.

Sezona do sedaj: RAZOČARAN nad Kimijem (in Ferrarijem), Felippe mi je bil vedno tko-tko, Lewis Hamilton je pa nova zvezda =D> =D> =D> tega showa (športa?). Še vedno se večino akcije dogodi v boksih in sprašujem se, kam vse to pelje?
I'm back!
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

izhodiscni polozaj za dirko ni ravno najboljsi.
za obema mclarnoma v drugi vrsti. zadaj letos nevarni bmw.
kam tone tisti ferrari izpred par let?
sicer pa bomo cez eno uro videli ze kaj vec.
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

krucymucy napisal/-a: kam tone tisti ferrari izpred par let?
Upam samo da ne tone tja, kjer je bil pred prihodom Schumacherja in Rosa Browna :? Sicer pa cela F1 ne vem kam tone in me niti pol tolko ne povleče pred tv kot me je še pred kakšnim letom :( Žal.
Slika
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No, ponovno lahko samo pohvalim Hamiltona =D> in mislim da se bo to še velikokrat ponovilo v prihodnosti.

Bravo tudi Ferrari, čeprav je bolj tolažilno to 3. in 4. mesto. Upajmo na boljše čase. [-o<
Slika
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

McLaren je trenutno res brez kokurence, všeč mi je , da Alonso dela napake, Hamilton pa ne :mrgreen:
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
šafla
Alfa Freak
Alfa Freak

Včeri je bla fajn dirka... BRAVO Hamilton =D>
@prjatu: včeraj ni bilo pri vodilnih nobene napake (mogoče odločitev taktikov pri Ferrariju z gumami pri KR-ju na začetku dirke)
I'm back!
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

le kaj je potem počel alonso v tistem počasnem ovinku, kjer je malo zapeljal na travo in izgubil stik s hamiltonom?? :wink:

ferrari pa očitno tone...ali jim je novo pravilo o obratih odvzelo sapo?
Uporabniški avatar
šafla
Alfa Freak
Alfa Freak

dancekbanancek napisal/-a:le kaj je potem počel alonso v tistem počasnem ovinku, kjer je malo zapeljal na travo in izgubil stik s hamiltonom?? :wink:

ferrari pa očitno tone...ali jim je novo pravilo o obratih odvzelo sapo?
kosil :mrgreen:
Ma dobr, to je tam, kjer je tudi Kimija skoraj obrnilo, ne? Tam se pripravlja pozicija za dooooolgo ravnino, pomoje, pa fantje radi mal pretiravajo. :mrgreen:
I'm back!
MG
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ma formula je bolj bedna iz dneva v dan.
kdaj sta se nazadnje prvi in drugi prehitela? ... al pa drugi pa tretji?
ma jebes tako dirkanje, ko se prehitevajo v boksih.

Naj dajo dve dirke po 25 krogov, brez postankov, pa naj pol dirkajo.

WTCC, BTCC! Se F3000 je bol zanimiva. Je vseen vec prehitevanja.
Odgovori
  • Informacija