ne pretiravat ............ se moreš Peljat z mojo pa boš vidu kaj pomeni trdo podvozje (gokart!!!)guma napisal/-a:Jaz imam 17 na 156. Bi pa priporočal 16 col, če želite obdržati vse plombe v ustih.

Ja, imam Eibache gor in ni tko hudoJonas napisal/-a:Ne dej res povej, a je res tako hudo? A mas se nizano kaj?guma napisal/-a:Jaz imam 17 na 156. Bi pa priporočal 16 col, če želite obdržati vse plombe v ustih.
LP

Res je, restajlin 147 imajo mehkejše podvozje kot prva serija!gorkichev napisal/-a:ne pretiravat ............ se moreš Peljat z mojo pa boš vidu kaj pomeni trdo podvozje (gokart!!!)guma napisal/-a:Jaz imam 17 na 156. Bi pa priporočal 16 col, če želite obdržati vse plombe v ustih.![]()
![]()
mislim da 156 niso tako trde tudi če imajo gor 17˝ in sport paket. edino če ne narediš kak hud tuning podvozja
mati ima 147ko z 17˝ in avto se mi ne zdi prrav nič trd. prej bi reku da plava![]()
.
P.S. zadnič ko sem se šel peljat sm se po par izdelanih ovinkih moral prav ustavit in pogledat če niso gume prazne.

na AC bol kot je avto trd lepše se pelje pri visoki hitrostri in manj je občutliv na bočni veter. je pa res da udobje malo trpi.guma napisal/-a:. Drugač po avtocesti sploh ne veš, da je avto nižan in če ne bi bile naše ceste podobne kolovozom bi bila to super kombinacija....

Jaz sem jih kakšno leto nazaj gledal (17 col, model TI) na Avto Triglavu in je zadaj na platišču pisalo "Not original part", ali nekaj takega. Nisem pa siguren, če imajo vse replike, to zadaj napisano. Če se ne motim, so original platišča od firme Speedline in Toora.ales17 napisal/-a:Ker je že tako obsežna tema o litih platiščih ... kupujem 17" in me zanima kako lahko preverim, če so to original ali kakšne replike. Na notranji strani predvidevam, da ima kakšne oznake!? Kakšen predlog?

147 in 156 GTA imajo enak razmak med vijaki kot serijske različice in to je 5x98. Edina alfa, ki ima v zadnjih letih drugačen razmak je 166 (5x108).Alfaspider napisal/-a:Heh, pazi - original GTA imajo večji razmak med vijaki, tako da tudi tiste "original", ki so v malih oglasih so replike.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost