Moderator: Tehnika moderatorji

Morate tudi ločiti, da so nekatera vozila v tem obdobju imela tudi še mehanski vbrizg (FI), poleg vozil z elektronskim vbrizgom (EFI)!veloce napisal/-a:Torej praktično vsa že 10 in več let stara vozila.

Pozabil si napisat kje se ga da kupit za 101 EUR-o, ker italija je kar velika.Giorgio Armani napisal/-a:Variato faze, pride v Italiji 101E, seveda za 147ko.Po moje da dražje ne more biti, razen ceneje seveda.dr napisal/-a:Stvar je takale. Včeraj je bil moj avto na servisu pred tehničnim pregledom in so fantje ugotovili, da mi je crknila lambda sonda, variator faze (to sem že prej vedel) in pa računalnik za ABS (neka črna škatla).
Glede na to da imam čez dva tedna tehničnega bi nujno rabil lambda sondo in pa eventuelno tudi variator faze.
Naše trgovine sem že poklical in imam cene, zdaj pa me zanima če bo v kratkem kdo kaj hodil po Italiji, pa če bi lahko pogledal še njihove cene, da vidim če se mi splača zapeljat čez mejo.
Samo za info vam pa napišem še cene od Avto Triglava tolk da vas bo mal glava zabolela
Lambda sonda - cca 45.000 SIT
Variator faze - cca 45.000 SIT
Predlagam da avto zapelješ v Italijo in ti tam naredij tako kot se šika!!

Najlepša hvala, bom poklicalGiorgio Armani napisal/-a:Živjo
Torej servis za katerega sem napisal ceno variatorja faze je v Gradiški.To je 5 kilometrov od Gorize naprej proti Udinam.Imaš telefonsko
- 0039048169511 in
- 00390481698311
Najbolje bi bilo če pokliče nekdo ki zna italijansko, sicer pa se da zmeniti tudi v angleščini.Servis opravijo odlično, poleg tega uredijo vrhunsko in hitro:)), zato tudi servisiram tam svojo Alfo.
Servis se sicer imenuje Alfa Bigot, Marianoi di friulli pa je kraj kjer je salon.

Pošlji mu PM, pa se dogovorita.LaserJaMM napisal/-a:dr. darko567 zna popravt variator. Drgač je pa mene pršu 40 jurjev z zamenjavo uret. Teh variatorjev je več vrst. Obstaja tud tak ko moraš zraven še odmično zamenjat

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta