evo da spet malo obidim svojo temo. sem se malo lotil da spravim svojo 75-ko v brezhibno stanje.
te dni sem menjal sklopko in vse malenkosti okoli nje.
tukaj je sklopka, potisni ležaj, še dve manšeti ki jih na eni strani še nisem menjal, so še dobre, pa jih bom za vsak slučaj preventivno, pa še gumica za nosilec avspuha:
kardan je tudi odslužil svoje in sem pobral na odpadu drugega kateri je dobil dve novi gumi, prvo in srednjo:
samo raztavljanje avta je šlo kar uredu, edino kakšen vijak je povzočal težave, ker je bil rjav.
tukaj je odstranjen kardan, ki bo romal v smeti:
še gumica nosilca avspuha:
pa še nova:
nato sem nadaljeval z razdiranjem sklopke, ob pomoči manualov je šlo kar gladko in brez večjih problemov.
tako že zdleda podložen menjalnik in napet dedindion:
težavo mi je povročila edino cevka za olje do sklopke, ki je bila pri vijaku zarjaveta in se je odlomila, tako da sem moral skočit po novo bakreno in do enga mehanika, da mi je naredil isto dolgo in zarobil obe strani.
pa še namontirana nova sklopka pa zraven stara:
nato sem zamenjal še potisni ležaj in vse skupaj sestavil nazaj.
mi je pa sestavljanje šlo lažje kot raztavljanje, brez vsakršnega problema so skupaj lepo sedli vsi vijaki.
ko se je žačelo že temniti, sem se lotil pa še diferenciala, kjer mi je pri (nevem kako bi rekel) izhodih na polosovino puščalo olje in je bil cel menjalnit tako umazan da sem ga nakoncu komaj sčistil.
še ostranjen pokrov za diski, kjer se malo slabše vidi kako je vse usrano:
vse sem namazal z kitom in spravil nazaj skupaj, ter še zamenjal olje v menjalniku:
potem pa namontiral še kardan, avspuh, pa še kakšno malenkost malo popravil.
po tem posegu mi vsaj dobro deluje avto, prej mi je cvilil potisni ležaj, sklopka je kdaj pa kdaj malko zdrsnila, da o kardanu ne govorim, ko sem se počutil v avtu kod da se peljem po njivi s traktorjem

. zaradi novovega olja se pa tudi lepše menja in je menjalnik bolj mehak.
no to bo zaenkrat vse, se bo pa še nadaljevalo tako da še kakšna slika sledi.
lp