ja hvala lepa za take zelje.ma ne vem kaj jo j....jutri gre na servis pa naj jo porihtajo in potem gre od doma,bom kupil drugi avto.fantje to vas se vse caka,hehehe.ne samo hecam se,ne privoscim nobenemu da ga avto pusti na cedilu,se pa zgodi.
El Barto napisal/-a:
lahko vžgeš tudi v primeru, če nimaš priklopljenega MAF-a, le lučka za motroniko ti bo svetila, motor bo pa deloval po predhodno nastavljenih podatkih iz računalnika in jih ne bo prilagajal podatkom prejetih iz MAF-a.
a lučka sigurno gori??
Ker jaz sem imel LMM odklopljen cca 14 dni, pa mi ni nič gorelo v na armaturi.....samo poraba se mi je dvignila, avto je šel zelo podobno
Glede na simptome, ki si jih opisal sem prepričan, da ni lmm. Bo sigurno kaj od tega kar je napisal el barto. Podobne probleme je imel tudi kolega pa mu je šel senzor vrtljajev motorja. Le glej da ti ne bodo menjal vse po spisku, ti boš pa colal.
no fantje moja alfa gre spet,diagnoza mojega mehanika napacna.sel je stikalo prostega teka oz. senzor tega,stane pa 29evrov,no polek so mi se popravili grelne svecke.hvala vsem za nasvete.