Foggy napisal/-a:Poraja se mi vprašanje, če je smiselna vgradnja Q2 diferenciala v 1.9 JTD 115km, saj nima tako velike moči in tudi le ta enakomerno narašča.
Drugo je če ima motor 150+km in moč naraste sunkovito, tu pride še kako prav, samo pri 115km pa ne vem....
Lp
Torsen pride najvec v postev pri dizlih, ki imajo ogromno navora in se tega na razpolago kar naekrat pri nizkih obratih.
Foggy te morm prow pelat z mojo "115KM" alfo pa bos vidu kolk "enakomerno" pride moc in navor
No tko jst sem se odlocu da grem v nabavo. Zdaj bodo prazniki tko da si je vecina vzela podaljsan vikend in imajo zaprto...usaj Zega ma zaprto do petka. Tko da v petek poklicem Zego da narocim. Ce je se kak resen interesent naj se dopise spodi pa bom prasu ce da kak popust na vec diffov. Cena je 360€ z DDVjem, brez montaze. Vse ostali info so ze napisane v tej temi, tko da ce ima kdo kaka vprasanja naj pobrska malo za nazaj!
creed555 napisal/-a:No tko jst sem se odlocu da grem v nabavo. Zdaj bodo prazniki tko da si je vecina vzela podaljsan vikend in imajo zaprto...usaj Zega ma zaprto do petka. Tko da v petek poklicem Zego da narocim. Ce je se kak resen interesent naj se dopise spodi pa bom prasu ce da kak popust na vec diffov. Cena je 360€ z DDVjem, brez montaze. Vse ostali info so ze napisane v tej temi, tko da ce ima kdo kaka vprasanja naj pobrska malo za nazaj!
LP
1.Gorazd
To mi deli. Nisem sicer interesent (vsaj zaenkrat), ker na mojo staro JTDjko (105 KM) pomojem nima smisla dajat, pa tudi od avta ne zahtevam več toliko kot včasih (za andrenalin sem prešaltal na dve kolesi), me pa vseeno zelo zanima kako ti bo šlo. Poročaj. Če je mogoče naredi tudi kake slikice aka "work in progress".
Mnja... ne se preveč zanašat na Torsen... zadeva je dobra, ne dela pa čudežev. Pa še neki je treba upoštevat. Torsen dvigne nivo do katerega je avto obvladljiv, kar pomeni da če bo šlo kaj narobe bo šlo na polno narobe.
Neki tazga k quattro, dokler drži je super... ko spusti te pa živ bog ne reši več.
@scremer
Kolikor jst vem, torsena ne mores stavit na JTDje z 74kW...samo na 85kW in vec.
@TribesMan
Po pricanju ljudi, ki so zadevo montirali so jo vsi pohvalili po dolgem in pocez. Tko da jaz sem preprican da ne bom razocran. Slabse 100% ne bo kot je zdaj
Bom pa probu poslikat kaj med montazo. Upam da kmalu.
LP