Inti napisal/-a:Sem čisto "frišen" na forumu, se pa zadnji čas ogrevam, da bom kupu 147 JTD - črno

.
In sem u dilemi: Leder da ali ne.
Osebno tudi meni izgledajo sedeži iz ledra 20x bolje kot navadni.
Za pozimi mi je čisto vseeno, če me bo tisto minuto zeblo v rit ali ne. Bolj me zanima, kako je dejansko poleti? A se na ledru full švica, al je kul?
Velik ljudi mi je že povedal, da poleti ni prijetno, ker "full švicaš".
Lej to v večini govori folk k ledra nima...
Da se končno razjasnimo malo:
1. Če je zunaj 32-37 stopinj celzija in avto stoji 2 uri na soncu imaš v avtu minimalno 65 stopinj...
2. Leder gor ali dol js ne vem kdo je tak konj da se sploh useda v tak vroč avto pa če ma zice iz plastike al pa ledra
3. Pržgeš klimo za 3 min se avto shladi na lagodnih 30 stopinj tiste zračnike pa neglede na podlago usmeriš v sedeže
4. Če te je strah da boš pred bejbo zašvical, dont worry tut ona bo na usnjenem sedela kar pomen da bo tut ona mokra
5. Avto z ledrom ima pač višjo ceno, lepše izgleda... Lažje se vzdržuje.. Redki so taki, ki ga ne bi imeli ko jim ga ponudiš... Trenutno z glave se spomnem samo Uroša..
6. Kupi si takega ki ti bo všeč in ti bo lepo služil... Če bo super avto pa ima še leder toliko bolje, če je jajc pa ima leder naj te ne zavede... Saj ko se bo kaj zjahalo do konca ne boš mogel skočit na ledrast zic in odleteti bog ve kam
p.s. Dobrodošel na forumu