Fabia TDI RS überalles

Kamor gredo smeti iz foruma
Zaklenjeno
mitja155
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

alro napisal/-a:Mene pa zanima kaj k*** dela ta folk, da ima čas pisat neumnosti po desetih forumih. Jaz sem na tem forumu ker si lastim alfo in mi niti na kraj pameti ne pride, da bi šel težit in nakladat na bmw forum, že samo zaradi tega ker nimam časa. @mitja155, kaj tudi na vw, citroen, peugeot in še kakšnemu forumu lomiš jajca tako kot tukaj, ali se ti samo po alfi tako kolca, da si ne moreš da ne bi zahajal med nas "fanatike" ?
KLIK
povsod me je dost... in? pač imam tako službo da lahko ogromno surfam... :)

če se mi po alfi kolca... ne... zabijanje moje plače za to da sta se moji ex alfi sploh peljali , sta me pre nakupom novega avtomobila 2 leti nazaj odvrnili od Alf - zaradi nesposobnih mehanikov in preplačevanja avtomobila, kateri bi bil po parih letih vreden manj kot očeta AX... kadar sta ex alfi delali sta bili res nekaj posebenega... vendar ta posebnost je počasi zginla, skupaj z obratnosorazmernostjo denarja zaradi neprestanih okvar... in zato sem iskal nov avto obvezno dizel in pomotoma naletel na fabijo.. prišel, videl kupil... odpeljal jo nisem ker sem čakal nanjo 2 meseca... in ja takrat je bila cenejša od primerljivih avtomobilov za vsaj pol miljona... veliko, preveč zame...

in na koncu druženja sem si kupil kračo po imenu BMW... ni slabo, pelje se kot tank, ljudje ti ne hupajo več če si prepočasen ali na telefonu... ampak žal to ni avto za trenutne razmere...

Še danes se mi kolca ko pomislim na lep priemrek 146ti, ampak v istem trenutku vidim tudi znak od alfe in spodaj napis servis... verjetno delam iz muhe slona ampak po 40k km v puntu GT (še pri bajti) in 50k km v fabiji in odsotnosti servisov mi verjemi da se počutim nelagodno... in pa ko sem kupoval 300 konjsko ibizo jo nisem takrat vzel samo iz enega razloga - ker se ni peljala lepše (bolj mirno) kot moja fabija... in ja... gretje sedežev in pa serijski xenon sta tudi zapisana zelo dobro...

in če pogledam da bi 2 leti nazaj kupil za isti denar alfo 147 katero sem želel, bi danes bil finančno veliko na slabšem... sej vem da marsikomu to nič ne pomeni... tudi meni ni... potem pa človek žaživi na svoje.. tukaj pa žal ni več prostora za igračke... ;)
birdy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ce bo live test bi lepo prsu da povete.....pridem pogledat(ce bo interes tud pokazat 116 japanskih konjev-ali veliko prevec italjanskih :)

kar se tice ostalega dela teme se pa distanciram, k je brez veze
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Zdaj vem od kje je Iztoku Franku informacija, da je Škoda primerljiva z AlfoRomeo.......baje da delajo na skupnem projektu.

Dokaz :lol: :

Slika
Slika
Uporabniški avatar
apersa
Alfist
Alfist
Kraj: Koroška
Kontakt:

nič ne rečem vem da fabia tdi rs tud čipano na 160KM gre res dobro nimam kaj rečt presenetljivo dobro vozil sem tudi 1.4 fabio cup jo je bratranka vozla pa je šla tud dobro,ampak ko sem peljal od kolega 156 1.9Mjet čipano povem da mi ni skor nobene razlike razen da se alfa dobo pelje oz počutje v njej je udobno in ko pogledaš na volan veš zakaj voziš avto z dobro voljo,čeprav veš da te mogoče kdaj prevara z mehanikom ampak če jo hočeš vozit ji daš vse kar rabi,pa če jo 7 krat na dan peljem k mehaniku če si želiš alfo narediš vse da jo voziš,vozil sem veliko znamk pa še marsikateri avto gre mogoče bolj kot alfa pa tega ne obešam na veliki zvon ,Saj čist vsak hvali svoj avto to je čist res,tudi audi je dober avto sam vsak kje kje izdelujejo športne avtomobile(ITALIA)pa tudi drugje sam ti so posebnost

Mislim da to ni prepovedano govoriti o drugem avtu nekateri so preveč zamerljivi,meni je vseeno če kdo govori čez alfo si mislim svoje pa se ne obremenjujem z njim ,meni so pač všeč alfe nekaterim bmw,vsak v sebi ve kaj je najboljše ne rabi pa tega vsiljevat drugim--To je moje mnenje
Slika
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Pa debata je bila seveda o tem, da ni fora o tem, da se folk javlja po forumih tu in tam, kar vsaj zame ni nič narobe! Kaj je pa narobe, če so nekomu všeč različne znamke.

Največji probem je odziv nekaterih ljudi. vsak lahko pove, da mu nekatera znamka ni všeč in tudi prav je, ampak način, na katerga to pove je primitiven!
Slika
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

mitja155 veliko imaš za povedat o zanesljivost Alf... nič ne rečem, niso biser zanesljivosti, vendar te vprašam nekaj. Koliko prevoženih kilometrov so imele tvoje Alfe ko si jih kupil?
Mislim za moje pojme zelo težko primerjaš zanesljivost novega avta z zanesljivostjo takega ki ima 100k za sabo...

Glede Fabie pa to. Vredna je svojega denaraja pa popolnoma nič več. Sem se že večkrat vozil v Fabiah. Zamerim jim predvsem šparanje na račun uporabljenih materialov. In če sem čist pošten, lahko brez vsakega problema rečem da notranjost Škod zgleda "low cost" in na koncu to tudi so...
Pa ne gre pozabit da je to majhen avto, manjši kot 147 recimo. Bega me samo nekaj, zakaj ima ta avto 1320kg? Ponavadi take teže dosegajo avtomobili tipa Golf/A3/147/Astra...

In ja, dam roko v ogenj da Fabia ne uščije 147 M-jet. V primerljivih okoliščinah.
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

veloce napisal/-a:Prjatu in podobni iz tega foruma kažejo izraz omejene inteligence in to že lep čas na tem forumu, ki je s takimi dosegel že dno, če ga še ni prebil.

Nestrpnost do drugih znamk je pretirana, obupna. Samo Alfa, Alfa, Alfa,.....bog ne daj, da omeniš kako drugo znamko, te skorej linčajo!
Alfa rulz, stari..
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Uporabniški avatar
_VeNoM_
Alfa Junior
Alfa Junior

svaka čast da se vam da, nisem prišel nabijat ali pa spodbujat kregarije ampak samo reč, da ste že na otročjem nivoju.

Aja bistri zatebe samo še to: MARŠ NA POSAO ''proklet inžinjer''

Upam da v kratkem naredimo test katerega si je bistri želel ''kater, bo pa sam povedal če hoče''.

Lp venom

p.s. vsak avto je dober če služi svojem namenu pa ne gleda na znamko!
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

_VeNoM_ napisal/-a:svaka čast da se vam da, nisem prišel nabijat ali pa spodbujat kregarije ampak samo reč, da ste že na otročjem nivoju.

Aja bistri zatebe samo še to: MARŠ NA POSAO ''proklet inžinjer''

Upam da v kratkem naredimo test katerega si je bistri želel ''kater, bo pa sam povedal če hoče''.

Lp venom

p.s. vsak avto je dober če služi svojem namenu pa ne gleda na znamko!

Ja ker je to res odrasel način takole povedat kej nekaj napol... Za take stvari so ZS, PM in MSN... Ne pa neki napol ko kak pussy... Bod dec pa povej naglas tko kot je alro in veloce, če se ti zdi da moremo vsi vedet drugač pa zadrž zase :roll: :wink:

Se pa iskreno pridružujem tvojem ps.u ki je bil o avtih 8)
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
_VeNoM_
Alfa Junior
Alfa Junior

no pepsi lahko ga kar sam vprašaš, saj boš itak vmešan v to :lol:
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

sj vidiš, da je vse public acess pa napiš, kaj te je zdj sram... a ti maš tut škodo RS al je tole bolj off topic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nism si mogel pomagat :mrgreen:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

vsi ste sami net-racerji :mrgreen: , dejte se zment za en rejs, pa da se vidi tko je ovdje najjači. :D TDI vs. Alfa

tko kot je že birdy napisu, če se bo kej zanimivga dogajal, bi bil rad zravn :wink:
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

@_VeNoM_ :lol: :lol: :lol:

Ah ja mal si pomešal, jst sem tist k reče "marš na posao" :mrgreen:

Testa pa itak ne bo to dobro vemo vsi, zato ker se samo veliko govori in vse je en BLA BLA BLA...

p.s. lol, pa nehi pisat take čudne poste, vidiš da si čist zmedel uporabnike...drgač bomo mogl na test dat še tvojo Škodo :wink:...pa bomo še kak crash test nardil :mrgreen:
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
kristijan
Alfist
Alfist

guma napisal/-a:Razumem, da marsikoga Fabia ne gane. Tukaj je govora o RSki. Tisti, ki si jo je pobliže ogledal, bo vedel, da je povsem nekaj drugega kot kakšna 1.4 MPI.
Škode lahko je rs ali ne vem kaj ne bi mel pa je lahko 10x hitrejša od moje alfe, ker mi je pa najbolj brezvezen avto, kar jih je na trgu...

Sem se vozu z octavio rs, sej gre res ok, samo izgled je pa porazen, pa firma prav tako :mrgreen:
Slika
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

LOL KOK GLUPE TEME sori že tri dni se zadržujem ... :doubt: če koga moti ta post naj ga zbriše .. naj nanj ne odgovarja...
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Zaklenjeno
  • Informacija