povsod me je dost... in? pač imam tako službo da lahko ogromno surfam...alro napisal/-a:Mene pa zanima kaj k*** dela ta folk, da ima čas pisat neumnosti po desetih forumih. Jaz sem na tem forumu ker si lastim alfo in mi niti na kraj pameti ne pride, da bi šel težit in nakladat na bmw forum, že samo zaradi tega ker nimam časa. @mitja155, kaj tudi na vw, citroen, peugeot in še kakšnemu forumu lomiš jajca tako kot tukaj, ali se ti samo po alfi tako kolca, da si ne moreš da ne bi zahajal med nas "fanatike" ?
KLIK
če se mi po alfi kolca... ne... zabijanje moje plače za to da sta se moji ex alfi sploh peljali , sta me pre nakupom novega avtomobila 2 leti nazaj odvrnili od Alf - zaradi nesposobnih mehanikov in preplačevanja avtomobila, kateri bi bil po parih letih vreden manj kot očeta AX... kadar sta ex alfi delali sta bili res nekaj posebenega... vendar ta posebnost je počasi zginla, skupaj z obratnosorazmernostjo denarja zaradi neprestanih okvar... in zato sem iskal nov avto obvezno dizel in pomotoma naletel na fabijo.. prišel, videl kupil... odpeljal jo nisem ker sem čakal nanjo 2 meseca... in ja takrat je bila cenejša od primerljivih avtomobilov za vsaj pol miljona... veliko, preveč zame...
in na koncu druženja sem si kupil kračo po imenu BMW... ni slabo, pelje se kot tank, ljudje ti ne hupajo več če si prepočasen ali na telefonu... ampak žal to ni avto za trenutne razmere...
Še danes se mi kolca ko pomislim na lep priemrek 146ti, ampak v istem trenutku vidim tudi znak od alfe in spodaj napis servis... verjetno delam iz muhe slona ampak po 40k km v puntu GT (še pri bajti) in 50k km v fabiji in odsotnosti servisov mi verjemi da se počutim nelagodno... in pa ko sem kupoval 300 konjsko ibizo jo nisem takrat vzel samo iz enega razloga - ker se ni peljala lepše (bolj mirno) kot moja fabija... in ja... gretje sedežev in pa serijski xenon sta tudi zapisana zelo dobro...
in če pogledam da bi 2 leti nazaj kupil za isti denar alfo 147 katero sem želel, bi danes bil finančno veliko na slabšem... sej vem da marsikomu to nič ne pomeni... tudi meni ni... potem pa človek žaživi na svoje.. tukaj pa žal ni več prostora za igračke...