Mah, znajo... pač dober design jim je v krvi. Ampak... še vedno tehnika ni nič posebnega. GT je nč druzga kt 156 s 3 vrati. Da bi bil avto res uživaški bi NUJNO rabil ZADNJI POGON!!! (za 4x4 itak nima dovolj močnega motorja) S tem bi se pa takoj uspešno rangiral med BMW/MB Coupeje, katere bi dobesedno ubil s ceno.JPM napisal/-a:sem malce gledal na mobile.de in sem najdu eno crno z rdecim usnjem slin slin!tole je pa noro kako lep avto so naredili velikrat sem ze rekel zdaj pa ni mozno narest lepsega potem pa znova in znova teli alfini strkovnjaki rasturijo!

sam ti pa mors buzerirat stalno..... fuck BMW......kapiras? a se tut na AR forumu mora utrujat kako nekdo nekaj drugace bla bla blaveloce napisal/-a:Zato je BMW popoln. Kot sem že enkrat napisu. Ima pogon tam, kjer mora bit. Ne moreš moči čez 200 konjev spravljat na sprednja kolesa. To sam v prazno vrti. Non sense! Fiat je zajebu stvar. Upajmo na boljše cajte. Oblikce pa so itak zakon. To jim je v krvi.

v bistvo so se na slabsem...Teo napisal/-a:Vsi GT v Nemčiji z opremo dis. imajo serijsko usnjene športne sedeže, bose ozvočenje... Glede pogona pa je takole, zadnji je pravi za igranje, drugače pa če pogledamo razne Etccje in podobno vidimo, da avtomobili z 300Ps nimajo še nobene prednosti z zadnjim pogonom.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti