Alfa GT Coupe

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
JPM
Alfa Junior
Alfa Junior

sem malce gledal na mobile.de in sem najdu eno crno z rdecim usnjem slin slin!tole je pa noro kako lep avto so naredili velikrat sem ze rekel zdaj pa ni mozno narest lepsega potem pa znova in znova teli alfini strkovnjaki rasturijo!
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Lj.si
Kontakt:

JPM napisal/-a:sem malce gledal na mobile.de in sem najdu eno crno z rdecim usnjem slin slin!tole je pa noro kako lep avto so naredili velikrat sem ze rekel zdaj pa ni mozno narest lepsega potem pa znova in znova teli alfini strkovnjaki rasturijo!
Mah, znajo... pač dober design jim je v krvi. Ampak... še vedno tehnika ni nič posebnega. GT je nč druzga kt 156 s 3 vrati. Da bi bil avto res uživaški bi NUJNO rabil ZADNJI POGON!!! (za 4x4 itak nima dovolj močnega motorja) S tem bi se pa takoj uspešno rangiral med BMW/MB Coupeje, katere bi dobesedno ubil s ceno.
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
punkfan
Alfist
Alfist
Kraj: prestolnica

Jap, edina stvar, ki me moti je napacna stran pogona. Saj nic ne recem 156 se odlicno pelje, samo za nekatere vecne otroke je avto igraca...
Uporabniški avatar
Gambit
Alfa Junior
Alfa Junior

Potem bi bila ze prevec popolna... :mrgreen:
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Gambit napisal/-a:Potem bi bila ze prevec popolna... :mrgreen:
Jah, qrac, mi težimo h popolnosti. Obstajajo nekateri, ki jo imajo.
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Zato je BMW popoln. Kot sem že enkrat napisu. Ima pogon tam, kjer mora bit. Ne moreš moči čez 200 konjev spravljat na sprednja kolesa. To sam v prazno vrti. Non sense! Fiat je zajebu stvar. Upajmo na boljše cajte. Oblikce pa so itak zakon. To jim je v krvi.
Slika
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

O nemških jajcih piši v forum.. ostali avtomobili!
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Sorry, neumesna pripomba. Ne moreš pa skoz z glavo skozi zid, sam da je Alfa.
Slika
Uporabniški avatar
loka
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kranj

Definitivno najlepši avto na trgu za "dosegljiv" denar. Tisto 3.2 z 240 hp, usnje je serijsko, pa z usnjeno armaturo... Sem jo gledal na predstavitvi v Frankfurtu - vedno je gužva v Nemčiji okrog BMW-ja in Mercedesa, letos pa sem čakal pol ure, da sem se lahko vsedel v GT - jko in se naslajal. Se opravičujem, če je kakšen, ki mu je vizuelno lepši katerikoli BMW, vendar menim, da mora biti z njim nekaj hudo narobe!!!
Majo pa še eno prednost pri Alfi, vedno najlepše bejbe, pa ta izrez v stilu novih mask #-o
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Ok, men pač oblika GT ni všeč (da ne govorim o pogonu), sem pač psiho...
Uporabniški avatar
punkfan
Alfist
Alfist
Kraj: prestolnica

Meni pa je GT eden najlepsih avtomobilov sploh. V zivo preprica.
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

veloce napisal/-a:Zato je BMW popoln. Kot sem že enkrat napisu. Ima pogon tam, kjer mora bit. Ne moreš moči čez 200 konjev spravljat na sprednja kolesa. To sam v prazno vrti. Non sense! Fiat je zajebu stvar. Upajmo na boljše cajte. Oblikce pa so itak zakon. To jim je v krvi.
sam ti pa mors buzerirat stalno..... fuck BMW......kapiras? a se tut na AR forumu mora utrujat kako nekdo nekaj drugace bla bla bla

FIAT pac dela da zasluzi denar in bo prodajal avte na nozni pogon ce bo kdo kupil..... in ne da zadovolji nekega BMW freaka nekje v 3pm
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Vsi GT v Nemčiji z opremo dis. imajo serijsko usnjene športne sedeže, bose ozvočenje... Glede pogona pa je takole, zadnji je pravi za igranje, drugače pa če pogledamo razne Etccje in podobno vidimo, da avtomobili z 300Ps nimajo še nobene prednosti z zadnjim pogonom.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

Teo napisal/-a:Vsi GT v Nemčiji z opremo dis. imajo serijsko usnjene športne sedeže, bose ozvočenje... Glede pogona pa je takole, zadnji je pravi za igranje, drugače pa če pogledamo razne Etccje in podobno vidimo, da avtomobili z 300Ps nimajo še nobene prednosti z zadnjim pogonom.
v bistvo so se na slabsem...
ce si gledu tekmo cez vikend so Alfice pojedle BMWje in njihov zadnji pogon

leps speljejo ovinke :mrgreen: , na ravnem so itak hitrejse :mrgreen:
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Res pa je , da s takim avtom potem ne moreš delati neumnosti z zadkom :(
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Odgovori
  • Informacija